Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

A Kjærbede17

Den ultimative kombination af stil og funktionalitet. A Kjærbede tilbyder en eksklusiv produktgruppe af briller og solbriller, der både er stilfulde og praktiske. Deres mission er at skabe produkter, der ikke kun er et modeudtryk, men også er funktionelle og behagelige at bruge i hverdagen. Der er fokus på innovative designs og kvalitet.

< 1 >
< 1 >

A. Kjærbede

Leder du efter et par fede solbriller, der kan løfte dit outfit? A. Kjærbede blev grundlagt i 2017 af Adam Geertsen, der havde ønsket om at forene god kvalitet og unikt design – til priser, som alle kan være med på. Og det må vi sige, at brandet har levet op til.

A. Kjærbede – design og god pris i ét

Det grundlæggende for A. Kjærbede-solbrillerne er, at designet skal være personligt, unikt og tidløst, samtidig med at detaljerne skal være gennemførte og funktionaliteten i top – derudover skal alle kunne være med, når det kommer til prisen på de lækre briller. Det betyder, at du ikke skal tømme lommerne for at få et lækkert udtryk og look. Modellerne fra A. Kjærbede er meget forskellige i deres udtryk, men har det tilfælles, at de lever op til en vis standard, når det gælder moden. A. Kjærbede er altid up to date i forhold til, hvad der trender nu og her, og du kan derfor være sikker på at kunne følge med moden med et par solbriller fra A. Kjærbede.

Solbriller med et personligt tvist

A. Kjærbede bruger meget energi på at skabe personlige solbriller, der kan matche enhver stil. Du kan vælge mellem et hav af farver og udtryk. Fra grøn til brun med de klassiske sorte solbrilleglas til blåligt eller brunt glas. Farvekombinationerne giver A. Kjærbedes solbriller deres helt egen vibe.Hver kollektion fra A. Kjærbede er designet i København og har udgangspunkt i den skandinaviske kultur og minimalisme. De forskellige solbrilledesign er inspireret af forskellige sider af livet, der blandt andet rummer alt fra fotografi og arkitektur til kunst, design og mennesker – formidlet på forskellige måder.Derfor er fokus på både enkelheden og det personlige tvist. Der er derfor rig mulighed for at finde den solbrille, der er et match made in heaven med din stil og personlighed. A. Kjærbedes mission er at hjælpe dig med at understrege og fremhæve din personlige stil – ikke give dig en ny. Lad dig rive med og bliv inspireret af de mange lækre design her på siden. Og find den solbrille, der kan få dine træk til at skinne endnu mere frem.Tag blandt andet et kig på den smalle A. Kjærbede Winnie-solbrille, der emmer af 60'er-vibes hele vejen igennem, og som kommer i flere seje farver. Eller måske A. Kjærbede Nancy-solbrillen med det store og elegante look mere er din stil? Hvis du er mere til firkantede briller og 70'ernes vibe, er det helt klart Kaya, du skal tage med på din næste ferie. Mulighederne er mange, og valget af model er helt op til dig.

Find A. Kjærbede-solbriller, der matcher din stil året rundt

Når vi taler solbriller, gælder det om at finde den helt rette pasform, der passer til dit ansigt og din stil på én og samme tid. Dét giver A. Kjærbede dig rig mulighed for at finde. Her får du et stort udvalg af forskellige former og udtryk – fra 60'er-stilens retrolook og cat-eyes til klassiske runde briller, der får enhver kvinde til at se stilet og elegant ud.Uanset om det er kant, retro eller det klassiske, du går efter, kan solbrillerne fra A. Kjærbede give dit look et løft.Hos FashionDeluxe tilbyder vi et stort udsnit af A. Kjærbedes kollektion, så du kan være klar til sommerens sol og shine. Du finder langt de fleste modeller hos os, så udvalget er stort. Det betyder også, at du helt sikkert kan finde en model, der matcher både din stil, dit ansigt og dit samlede look og udtryk.Et par lækre solbriller kan pifte ethvert kedeligt outfit, og solbrillerne fra A. Kjærbede kan bruges i alle situationer. Solbrillerne kan både bruges, når solen bager ned på ferien eller i de koldere måneder, hvor den skarpe vintersol også kan være til gene. Du kan derfor både style dem med sommerkjolen og vinterfrakken. Uanset hvornår du vælger at bruge dem, kan de give dit outfit kant og stil.

Køb A. Kjærbede hos FashionDeluxe

Siden 2010 har vi hos FashionDeluxe sat de nyeste modetrends på agendaen som vores fornemmeste opgave – og vores store udvalg af A. Kjærbede-solbriller er ingen undtagelse. Her på siden er du sikker på at finde lige netop den model, der passer dit humør og personlighed – uanset om det er Kaya-, Winnie- eller Nancy-solbrillen, der bedst passer til dit samlede udtryk. Du kan også tjekke alle vores andre solbriller ud, hvis du mangler mere inspiration. Hvis du forelsker dig i et par af A. Kjærbedes solbriller, skal du huske, at vi har dag-til-dag-levering og gratis bytte og returnering. Hvis solbrillen mod al forventning ikke matcher dit outfit, kan du derfor nemt og hurtigt sende den retur. Du har derfor nærmest ingen undskyldning for at lade være. Vi håber, at du har mange solskinstimer foran dig med de helt rette solbriller på næsen.