Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Copenhagen Luxe

8
Copenhagen Luxe er et eksklusiv brand, der er skabt til den moderne og stilbevidste kvinde. Med fokus på kvalitet og luksus er hver eneste detalje nøje udvalgt for at skabe en unik og tidløs stil. Deres kollektioner er designet og produceret med henblik på at tilbyde den ultimative luksusoplevelse. Fra smukke og elegante skjorter til bløde og behagelige kjoler og alt derimellem.

Høj kvalitet hos Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe blev etableret i 2006 af Jens Østergaard. Det er en virksomhed, der ser sig selv som specialist i dametøj i høj kvalitet. Ønsket er at designe, producere og sælge moderigtigt dametøj, der både er behageligt og lavet af kvalitetssikre materialer, og som alle kan finde råd til. Derfor får du hos Copenhagen Luxe, nogle af markedets bedste priser, når det kommer til tøj fremstillet af naturlige materialer. I dag finder du ikke kun Copenhagen Luxe i Danmark. Brandet har bredt sig til mere end hundrede butikker i både Skandinavien og Tyskland. Med et mål om at skabe naturligt tøj, der samtidig er moderne og kan købes til en fair pris, har de vundet indpas i mange kvinders garderobe både herhjemme og i udlandet. Og måske din bliver den næste. For med et outfit fra Copenhagen Luxe er du sikker på altid at være stilet klædt i bløde, behagelige og smukke materialer, der tager hensyn til klima og miljø. Prøv for eksempel en Copenhagen Luxe-skjortekjole, strik og et par fede sneakers. Så er dit outfit klar! Hos Copenhagen Luxe har de skabt et tøjbrand, der udelukkende arbejder med komfortable materialer af den bedste kvalitet. Derfor har sortimentet kun tøj fremstillet af silke, uld, bomuld og viskose. De sigter nemlig efter at undgå kemiske fibre i deres produktion. Ikke nok med at mærket producerer items i naturlige materialer med en god pasform, tøjet er samtidig holdbart og uden skadelige kemiske stoffer. Til trods for, at brandet går op i materialerne, så går de ikke på kompromis med snit, mode og trends. Det kan man for eksempel se på deres Copenhagen Luxe-skjorter, der passer til alle anledninger og buksetyper. Det er et brand, der ofte kommer med nye styles og altid er up to date med modeverdenen. Dog med et klassisk touch og i bløde eller nude nuancer. Hvis du køber en skjorte eller en kjole fra Copenhagen Luxe, så køber du altså et stykke tøj til dit klædeskab i en kvalitet, der sikrer, at du får glæde af det i flere år. Du går heller ikke på kompromis med din krop eller kloden, og dit look passer altid til de skiftende trends.

Det perfekte outfit fra Copenhagen Luxe

Copenhagen Luxe er kendt for de lækre materialer, men også for deres flotte design af kjoler, skjorter, bukser, strik og tunikaer. En kjole fra Copenhagen Luxe er ikke bare en kjole, der klæder dig, men også en kjole, der kan bruges til forskellige anledninger. For den sidder ikke bare godt, den er også skøn at have på. Blandt de kjoler, som Copenhagen Luxe producerer, finder du slå-om-kjoler, bindekjoler med snører i taljen, A-formede kjoler med brede ærmer og smukke print og hørkjoler i et casual fit. Det er lige meget, hvilken årstid det er. Du er altid sikker på, at Copenhagen Luxe har en kjole, der klæder dig, passer til din stil og er lavet af naturlige materialer. Er du ikke til kjoler, men i stedet til bukser. Så har Copenhagen Luxe også bukser med forskellige fit. Du kan for eksempel få en flot hverdagsbuks til kontoret, der, trods det ligner en habitbuks, er i en lækker og blød kvalitet. Du finder også bløde og behagelige bukser i loose fit med mange fine og smukke mønstre. Begge modeller vil passe perfekt til en af de mange Copenhagen Luxe tunikaer, du også ser på siden.

Copenhagen Luxe på tilbud

Copenhagen Luxe er meget sjældent på tilbud, da det lækre brand allerede har skruet helt ned for deres priser uden at gå på kompromis med hverken design, materialer eller kvalitet. Nogle gange kan du være heldig, men glæd dig i stedet over, hvor billigt du kan få dansk design, når det er bedst.Du kan dog altid hos FashionDeluxe få din fragt gratis, hvis du køber for mere end 299 kr. Derudover bestræber vi os på altid at levere dine varer fra Copenhagen Luxe inden for en til to hverdage. Det gør vi, fordi vi gerne hurtigst muligt vil give dig dine nye indkøb i hånden, så du kan få glæde af det lækre tøj. Skulle du have et eller flere spørgsmål til varer og størrelser, inden du bestiller, så er du altid velkommen til at kontakte os eller benytte dig af vores størrelsesguide.