Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Designers Remix22

Designers Remix er et eksklusivt mærke, der er designet til den moderne og stilbevidste kvinde. Med et fokus på bæredygtighed og kvalitet, er Designers Remix et brand, der er kendt for at skabe unikke og tidløse designs, der kan bæres år efter år. Designers Remix tilbyder en bred vifte af tøj produkter. Deres tøjkollektioner er skræddersyet til den moderne kvinde.
< 1 >
< 1 >

Designers Remix

Med Designers Remix får du tøj designet til positive kvinder, som tør udforske deres egne modsætninger. Det er en upscale tøjlinje med en karakteristisk dansk følelse, der udtrykker et look med en vis kant og en offbeat dristighed.

Designers Remix – for kvinder med ambitioner

Brandet blev grundlagt i København i 2002 af Charlotte og Niels Eskildsen, som havde til hensigt at skabe et univers, der udforsker kontrasterne mellem fortid og nutid samt det maskuline og det feminine. Parret havde idéen om at udnytte allerede eksisterende ressourcer ved at redesigne, remixe og upcycle overskuds tekstiler og beklædningsgenstande. Charlotte Eskildsen er designeren bag brandet, der gang på gang formår at designe unikt og helt igennem fantastisk tøj, der tæller ned i den fælles mission om at gøre mode bedre. Mærket henvender sig til kvinder, som nyder alle livets aspekter og går efter deres ambitioner. Det er tøj til badass kvinder, som trænger til en moderigtig og samtidig ubesværet garderobe med et ansvarligt mindset. Brandet har vundet diverse priser gennem årene og ikke mindst en masse skandinaviske kvinders hjerter. De har bl.a. vundet Årets Brand i Danmark to gange, samtidig med at Charlotte Eskildsen selv har vundet priser som Berlingskes årets Rising Star og Alt for Damernes Guldknappen. I dag er Designers Remix i mere end 450 butikker i hele verden, hvor de klæder kvinder på i tidløst design og klassisk minimalisme.

Fashion uden samlebånds mindset

Hos Designers Remix laver de tøj med en ægte wow-faktor, men uden industriens samlebånds mindset. De laver nemlig deres tøj i en tilpas mængde, der gør tøjet individuelt, så ikke alle har det. Det gælder både for Designers Remix' kjoler, jakker, strik, bukser, frakker, nederdele, blazere og skjorter. I hver kollektion fra Designers Remix forener de det klassiske med iøjnefaldende detaljer, hvilket kan være alt fra farven, snittet og dekorationer, som bliver gentænkt, og du skal ikke være bange for at kombinere de enkelte dele med hinanden. For eksempel vil en neutral, figursyet kjole sammen med en farverig jakke være et rent blikfang i bybilledet. Som et hvilket som helst andet designermærke udstråler Designers Remix høj kvalitet og high-end design, som giver enhver kvinde den opmærksomhed, hun fortjener. Du kan samtidig føle dig selvsikker og tilpas, uanset hvad hverdagens strabadser byder på.

For kvinder, der gør sig bemærket til hverdag og fest

Designers Remix har det på deres dagsorden at gøre kvinder til blikfang via deres fashion, og du skal derfor ikke være bange for at skille dig ud – for det kommer du til, uanset om det er med en Designers Remix-kjole i en knaldrød farve eller en sort kjole i læderlook med slids. Lige meget om du søger det næste outfit til arbejde eller til en særlig anledning, vil du finde tøj til enhver begivenhed i dit liv med Designers Remix. Det kan fx være deres herretøj inspirerede suits i bemærkelsesværdige farver eller som den klassiske nålestribede model, der vil få dig til at ligne en stærk karrierekvinde. Søger du noget mere neutralt og feminint, har de skønne, flagrende bluser, der vil se godt ud sammen med et par jeans eller en nederdel, der både kan dresses op og ned alt efter anledning og din stil. Det gælder faktisk for det meste af brandets tøj, hvor det er skoene og tilbehøret, der bestemmer anledningen.

Mix og match dine favoritter fra Designers Remix

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan Designers Remix' enkelte beklædningsdele kan mixes og matches med hinanden eller din allerede etablerede garderobe. Du kan gå efter et totalt farverigt outfit med kulørte bukser, skjorter eller jakker, hvor dine farver vil være den ultimative humørspreder, hvor end du tager hen. Hvis du ikke er så meget til farve, kan de solide basic items være mere din stil. Det kan være den hvide bluse sammen med et par sorte bukser stylet med et par stiletter, og du vil være klar til at erobre dagen. Med Designers Remix kan du opdatere din garderobe til en stil med personlighed og kant, og du vil være ulig nogen anden.

Køb Designers Remix hos FashionDeluxe

Hos FashionDeluxe gør vi vores bedste for at tilbyde vores kunder eksklusiv fashion fra nogle af de største danske og internationale brands. Vi har siden 2010 klædt kvinder på til at være den bedste version af dem uden at skulle gå på kompromis med kvalitet. Du har rig mulighed for at finde netop dit udtryk og personlige stil, hvor Designers Remix vil være et oplagt brand til formålet. Er du tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge dit nye tøj fra Designers Remix i, eller har du spørgsmål til vores øvrige sortiment? Så skal du ikke tøve med hive fat i os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig på rette vej, så du kan fremstå som den smukke kvinde, du er. Hold altid øje med vores hjemmeside, hvor du kan være heldig at finde Designers Remix på udsalg.