Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

HunKøn13

HunKøn er et københavnsk brand, som blev startet i 2015. Den afslappede og modige stil kendetegner designet, hvor casual wear forenes med kunstneriske og ekspressive print. Ifølge brandets skabere smelter skandinavisk minimalisme sammen med japanskinspirerede mønstre i brandets design. Bag tøjmærket ligger et stærkt ønske om at give kvinder mod til at klæde sig lige præcis, som de vil – uden frygt for at skille sig ud fra mængden.

Udforsk vores udvalg af fint HunKøn-tøj

Gå på opdagelse i vores fine udvalg af HunKøn-tøj. Her finder du toppe, kjoler, bukser og shorts – alt sammen i smukke farver og med finurlige mønstre. Det er fælles for udvalget, at tøjet på én gang er klassisk feminint og stråler af selvstændighed og selvsikkerhed. Netop dette er gennemgående for brandet, som omfavner kvinder i alle aldre, former og faconer. Slå dig løs her på siden, og lad dig inspirere af brandets smukke og yndefulde design.

HunKøn-kjoler med elegance og ynde

Hvis du er på udkig efter en ny og fin kjole til festlige eller afslappede lejligheder, så har vi helt sikkert noget, der passer til lige præcis dig. HunKøn-kjoler kommer nemlig i flere forskellige snit og længder. Her på siden finder du blandt andet lange kjoler, der giver dig et klassisk og stilfuldt look, så du er sikret et elegant udtryk til de mere formelle lejligheder.Er du til gengæld i humør til at fremhæve dine ben, finder du også her på siden et udvalg af søde kjoler i en kortere længde. Her er helt sikkert noget, der vil komplimentere netop dig, for du finder både styles med firkantet halsudskæring eller en elegant, høj krave, så du er sikker på at opnå lige det udtryk, som du går efter. Der er derfor rig mulighed for, at du kan udtrykke dig, så din personlighed bliver afspejlet i dit outfit.Kjoler fra HunKøn findes både i lyse pastelfarver og monokrome design. Fælles for kjolerne er, at de hver og en har søde detaljer med et delikat udtryk. Er du til broderier, der glimter, eller farverige blomster applikationer, finder du helt sikkert noget, som falder i din smag og emmer af kreativitet og elegance.

Feminine bluser og skjorter til modebevidste kvinder

Er du på udkig efter nogle lette overdele, som er stilrene og modige? Så er du uden tvivl landet det rette sted. Her på siden finder du nemlig blandt andet HunKøn-skjorter, som klæder alle slags kvinder i enhver alder. Ligesom kjolerne findes skjorterne og bluserne i alverdens farver og mønstre, der giver dig et ungdommeligt look.Ligesom kjolerne er overdelene alle udsmykket med smukke detaljer. For eksempel kan du forkæle dig selv med fine skjorter, der er pyntet med flæser eller pufærmer, som hver især kan styles, så de fremhæver netop din femininitet. Udforsk også brandets univers ved at gå på opdagelse i deres unikke kombinationer af et klassisk og nutidigt look, hvor deres design blandt andet forener den brede, hvide krave og skinnende perle knapper med moderne pastel print. Det står altid klart, at en kvinde klædt i HunKøn ikke er bange for at stråle af kreativitet og mod.HunKøns farvesammensætninger udstråler også selvsikkerhed. Du kan roligt slippe tøjlerne og lade brandet vise dig, at du ikke skal være bange for at kombinere farver i utraditionelle sammenhænge. På samme måde finder du også mange design i udvalget, hvor forskellige mønstre og print kombineres helt unikt. Lad dig friste af de dristige blandinger, og mærk, hvordan brandet er med til at frisætte dig og skabe et helt enkeltstående look.

Slå dig løs med stilfulde matchende sæt

Er du som os og elsker matchende mønstrede sæt? Hvis ja, så vil du helt klart blive fortryllet af vores udvalg af shorts, der kan styles som et sæt med en matchende overdel. Kan du ikke få nok af brandets fine mønstre og detaljer, så slå dig løs og oplev, hvordan de fine tekstiler kan bæres både til mere formelle fester og til en hyggelig aften med veninderne. Uanset anledning vil du skabe blikfang med FashionsDeluxes udvalg af både overdele og shorts med de farveglade mønstre. Klædt i HunKøn fra top til tå vil der ikke være tvivl om, at du tør være festens midtpunkt – omfavn brandets legesyghed, og gå all in på det mønstrede look.

Altid høj kvalitet med HunKøn-tøj

Hos HunKøn kan du være sikker på altid at finde tøj i høj kvalitet, som holder længe. På den måde får du glæde af dine køb i mange år, og du kan blive ved med at style tøjet på forskellige måder i en kombination med vores udvalg af fine accessories, så du altid er klar til at skabe nye og kreative outfits.Lad dig forføre af vores udvalg af bluser, skjorter, shorts og kjoler fra HunKøn, og lad kun fantasien sætte grænser for de unikke udtryk, som du kan skabe med brandets delikate detaljer og modebevidste styles. Med deres genkendelige skandinaviske minimalisme og eksotiske japanske udtryk vil du helt sikkert finde noget, der får dig til at lyse op af ynde og femininitet. Find dine nye yndlingsstyles her på siden i dag inden kl. 14, og modtag dine varer allerede i morgen.