Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Love & Divine

102
Love & Divine er skabt til kvinder, som ønsker at føle sig smukke og elegante. Deres kollektioner er designet til at give kvinder mulighed for at udtrykke deres individualitet og stil på en unik måde. Love & Divine tilbyder et bredt udvalg af tøj, der er skabt til at imødekomme enhver kvindes smag og stil. Fra klassiske og tidløse skjorter til moderne og trendy kjoler er der noget for enhver smag. Tøjet er lavet af højkvalitets materialer og er designet med omhu for at sikre, at hver enkelt detalje er perfekt.
< 1 2 3 >
< 1 2 3 >

Få tidløse designs med Love & Divine

Missionen er helt og aldeles enkel: Love & Divine ønsker at give dig en garderobe, hvor du nemt kan matche dine favoritter med hinanden alt efter humør og anledning. Hos FashionDeluxe er vi vilde med det danske brand, der formår at skabe tidløse designs, som emmer af personlighed, og som kan kombineres på mange forskellige måder. Vi har selvfølgelig sørget for, at du finder smukke Love & Divine-nyheder her på siden, så du kan finde den perfekte festkjole, en smuk Love & Divine-skjorte eller noget helt tredje.

Historien om Love & Divine

Det danske modebrand Love & Divine startede tilbage i 2016 med en drøm om at give alle kvinder mulighed for at skabe en smuk, stilfuld og klassisk garderobe med både mønstre, farver og helt enkle styles. Det skulle være tøj af høj kvalitet og til priser, som alle kunne være med på – og den mission holder stadigvæk i dag.Brandet er konstant i bevægelse og følger de nyeste trends, som kombineres med traditionelle snit og de evige klassikere i klædeskabet. Universet er legende og levende, hvilket giver dig et udvalg af kjoler, jakker, bukser og meget andet, hvor alt er tilladt, og hvor du kan forme din helt egen personlige stil. De danske og skandinaviske tendenser er kernen i brandets design, og derfor finder du altid styles, der passer ind i det nuværende modebillede. Der er tænkt over komfort og bløde materialer, sin samtidig tager sig smukt ud og med garanti bliver til de nye favoritter i dit skab.

Find smukke kjoler fra Love & Divine

Noget af det, som brandet er mest kendt for, er alle de fantastiske kjoler i alverdens farver og mønstre, som brandet hver eneste sæson byder på. Vi har sørget for et stort udvalg af alle de fine Love & Divine-kjoler, så du kan finde dem, der passer perfekt til din stil. Du finder mange forskellige midi- og maxikjoler, der er ideelle til både hverdag og fest. Du kan style kjolerne på din helt egen måde, så de får vidt forskellige udtryk, alt efter hvilke sneakers, smykker eller andre accessories du sætter den sammen med. I designet er der leget med smukke mønstre og farver, som komplimenterer hinanden på fineste vis, og du kan blandt andet glæde dig over kinakraver, smukke v-udskæringer og klassiske kraver. Derudover er der selvfølgelig også korte kjoler, som er perfekte til varme sommerdage eller over et par bukser. Fællesnævneren for alle kjolerne er de behagelige materialer, de smukke design og den skønne pasform, der gør dem komfortable, klassiske og ikke mindst fantastisk flotte at have på.

Find alt til garderoben

Du finder selvfølgelig også meget andet end kjoler. Love & Divine forstår sig nemlig virkelig på bluser, trøjer og skjorter, hvor mesh, mønster og pufærmer får lov til at dominere designet. Du finder alt fra klassiske bluser til skjorter med pufærmer og t-shirts med tryk. Det samme gælder for blazere og Love & Divine-jakker. Vi tør godt sige, at det aldrig slår fejl hos det danske brand, som har formået at skabe et væld af kollektioner, der emmer af feminine noter, et legende univers og tidløse klassikere, som vil være et kærkomment eje i din garderobe i mange år fremover.Det bedste ved det hele er, at alle styles kan mikses på forskellige måder. Brug dem sammen med dine favoritjeans, brug kjolen med dine nye støvler eller noget helt tredje. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at du med Love & Divine-tøj i garderoben altid har smukke styles til enhver anledning.

Køb Love & Divine-tøj hos FashionDeluxe

Hos FashionDeluxe er du i centrum. Vi værner om at udvælge de bedste brands til dig, så du altid kan regne med høj kvalitet til de bedst tænkelige priser. Vi tilbyder en lang række forskellige brands, der hver især kan noget helt særligt, og som med garanti har nogle styles, der passer ind i din garderobe. Her på siden finder du vores sortiment fra Love & Divine, så du kan dykke ned i det legende univers og klæde dig på i smukke mønstre og skønne farver. Du kan også være heldig at finde Love & Divine på tilbud, så du altid er sikret gode priser.Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige personale tager dig i hånden og hjælper dig med at udvælge de rette styles for dig. Når du bestiller hos os, sørger vi selvfølgelig for at sende din pakke hjem til dig hurtigst muligt.