Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Nuni Copenhagen5

Nuni Copenhagen er et eksklusivt smykkebrand, der er skabt til den moderne, stilbevidste kvinde. Smykkerne er designet med en minimalistisk tilgang og er inspireret af den skandinaviske æstetik. Hver enkelt Nuni Copenhagen smykke er håndlavet og fremstillet af de fineste materialer, der sikrer en høj kvalitet og lang holdbarhed. deres smykker er tidløse og klassiske, men samtidig moderne og trendy. De er perfekte til enhver lejlighed og kan bruges både til hverdag og fest. Smykkerne kan styles på utallige måder, og de er det perfekte tilbehør til at fuldende ethvert outfit.

Nuni Copenhagen – danske smykker og accessories

Nuni Copenhagen er et dansk smykkebrand, der er skabt, designet og produceret af Maria Fodeh og Kenny Christensen i 2017. De to stiftere og designere har mere end 30 års erfaring i smykkebranchen, og med Nuni Copenhagen, har de sikret, at skandinavisk smykkedesign står stærkt både i Danmark og udlandet. Designernes største ambition er ikke kun at skabe smykker, der bliver kigget efter, fordi de skiller sig ud. De ønsker også at skabe trendy og tidløse smykker af høj kvalitet. Ved at forene den skandinaviske minimalistiske stil med moderne ekspressive designtendenser fremstiller de smykker, der ikke bare får opmærksomhed, men også kan bruges af kvinder på tværs af alder.Inspiration til Nuni-smykkerne kommer fra en skandinavisk og minimalistisk designkultur og har et iøjnefaldende tvist af øhav-stemning, der stammer fra de flotte perler, bløde nuancer og farverige kombinationer.

Nuni Copenhagen-smykker

Smykker fra Nuni Copenhagen er kendt for de farverige ferskvands- og Miyuki-perler samt ædelsten, der går igen i mange af smykkerne og skaber det genkendelige look. Smykkerne er dog ikke bare farverige, de er også originale, anderledes og håndlavede i bedste kvalitet i Danmark og Thailand. Nuni Copenhagen har både armbånd, øreringe og halskæder. En Nuni Copenhagen-halskæde er kendt for de mange vidunderlige perler, der oftest sidder side om side i forskellige farvekombinationer og skaber et tilfældigt, men stilbevidst look. Det samme gælder for armbånd fra Nuni Copenhagen, der både fås som brede, perlebesatte armbånd i forskellige mønstre og tynde og mere enkle perlearmbånd. Øreringe fra Nuni Copenhagen er som alle andre kvindesmykker fra Nuni fyldt med farver og perler. Men der er også enkle krystalstikker og simple forgyldte hoops. Maria og Kenny leger i designet af øreringene med kæder, forskellige længder, bølgende bevægelser i det forgyldte stål, hoops med vedhæng af perler og stikkere i forskellige former og farvekombinationer.

Miks og match med Nuni

Smykker fra Nuni er skabt, så du kan kombinere og sammensætte dem, så de passer til dit outfit og stil. Mange af deres øreringe kommer for eksempel i enkeltpakker, hvor du nemt kan sætte dem sammen med andre øreringe fra deres kollektioner og selv bestemme, hvordan dit look skal se ud. Ved at genbruge de samme detaljer, det forgyldte stål, perler og ædelsten gør de det muligt for dig at mikse og matche alle deres smykker. Både når det gælder halskæder, armbånd og øreringe. Du kan for eksempel stacke flere Nuni-armbånd og opnå et feminint, men legende udseende, der passer perfekt til din dag på stranden og din bikini. Eller du kan bruge flere af deres halskæder i forskellige længder til en hvid T-shirt.

Nuni-smykker og de mange materialer

Alle Nuni Copenhagens metaldele er lavet i sterlingsølv 925, og hvis de er forgyldt, så er det med 18 karat guld. Desuden består smykkerne af en stor mængde halvædelsten og perler. Halvædelstenene er alle de sten, der bliver brugt i deres smykkefremstilling. Hos Nuni Copenhagen benytter de sig af rosenkvarts, månesten, turkis, opal, ametyst, koral, onyx, topas og zirkon. Disse halvædelsten er af højeste kvalitet og bliver nøje udvalgt af designerne selv. De smukke perler, der er kendetegnet for Nuni Copenhagen, er enten glasperler eller ferskvandsperler. Glasperlerne er de famøse japanske Miyuki-perler, der er kendt for at være små og ensartede. Det er disse perler, der skaber de flotte mønstre, der for eksempel er at finde på de brede perlearmbånd. Ferskvandsperler er et naturprodukt, og derfor er ingen af smykkerne med ferskvandsperler 100 % ens. Ferskvandsperlerne varierer både i størrelse, form og farver. Men ens for dem er, at de ligesom perlemor har nude nuancer og en meget smuk glans. Vigtigt at vide om smykkerne fra Nuni Copenhagen er, at de alle er 100 % nikkelfri. Derudover er alle smykkerne kontrolleret af Ædelmetalkontrollen, der sikrer, at du trygt kan købe de flotte og unikke smykker fra Nuni og være sikker på deres kvalitet og ægthed.

Udsalg på Nuni-smykker

Nuni Copenhagens smykker kommer sjældent på udsalg, da smykkerne kan bruges, selvom moden skifter. Derudover er de af allerhøjeste kvalitet. Når du køber et Nuni Copenhagen-smykke er du sikker på at have en halskæde, armbånd eller nogle øreringe, der holder, er i høj kvalitet og aldrig falmer. Køber du for over 399 kr., så får du fragten gratis og kan nyde dine smukke perlesmykker for evigt. Tjek dem ud på siden, og skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til farver, perler eller andre ting.