Neo Noir

Det danske brand Neo Noir skaber mode til unge kvinder, som ved hvad de vil have. Neo Noir er altid med på, hvad der rør sig i den store verden, og du kan være sikker på, at du med Neo Noir følger de største trends og altid er først, når det kommer til moderigtige styles. Hvad end det angår snit, farve eller materiale, så ender du med et resultat der skriger af high fashion og klæder den kræsne kvinde, som ikke bare iklæder sig hvad som helst.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Neo Noir - Styles til den moderigtige kvinde

Hvis du er ung kvinde, har du måske stiftet bekendtskab med tøjmærket Neo Noir. Det danske modebrand er kendt for ikke at gå på kompromis med kvalitet eller materiale. Derfor er Neo Noir et af de førende mærker med de nyeste trends, når det gælder nye moderigtige styles.

FashionDeluxe er forhandler af Neo Noir - af den grund kan du finde et bredt sortiment af det eksklusive tøjmærke på vores hjemmeside.

Skal du til en festlig begivenhed, eller ønsker du bare at forkæle dig selv med lidt lækkert tøj? Så har Neo Noir et stort udvalg af  kjoler, nederdele i mange farver og faconer.

Ligeledes gør det brede sortiment det nemt for dig at finde en style, der udtrykker din egen personlige stil. Står du derfor og mangler inspiration til nyt tøj lige nu? Så klik ind på Fashion Deluxes hjemmeside og se Neo Noirs mange styles her


Hvad betyder Neo Noir?


Navnet Neo Noir giver en god og lækker genklang i dine ører, men hvad betyder det egentlig? Neo er græsk og betyder ny, mens Noir er fransk for sort. Hvis du kender til Neo Noir og mærkets kvalitet, så er der derfor en sammenhæng mellem navnet og tøjet. Du har måske hørt vendingen “det nye sort,” som et udtryk for noget, der er moderne eller populært. Og det er lige hvad Neo Noir er: Det nye, eksklusive  sort


Sammensæt din egen style med Neo Noir


Som modebevidst ung kvinde sammensætter du aldrig dit outfit tilfældigt. Dit valg af tøj er en måde, hvor din personlighed skinner igennem. Derfor laver Neo Noir alt fra bukser og kjoler til nederdele og jakker. Således er der lidt for enhver smag, og du finder med stor sandsynlighed en style, der matcher dig.

Hvis du er til den klassiske stil, har Neo Noir et bredt udvalg af blazere. De figursyede blazere giver et feminint og råt look - så er det nemt at finde en blazer til enhver anledning. Ligeledes kan du med fordel tage en blazer på, hvis dit outfit mangler et friskt pust.

Hvis du er til det feminine look, anbefaler vi, at du tager et kig på Neo Noirs udvalg af kjoler og nederdele på Fashion Deluxes hjemmeside. Her finder du flere feminine styles i alle farver og mønstre - uanset om du er til lange eller korte modeller. Hvis du er en farverig kvinde, der ønsker at skinne igennem med din blomstrende personlighed, så tilbyder vi flere styles i adskillige farver og mønstre. Neo Noir har alt fra nederdele med flotte elegante, flæser til kjoler med print og prikker.


Find forskellige looks med Neo Noir


Ønsker du et feminint look, men du vil samtidig gerne tone lidt ned på farver og mønstre for ikke at tiltrække for meget opmærksomhed? Hos FashionDeluxe kan du roligt gå på opdagelse i vores sortiment af kjoler og nederdele. Her anbefaler vi blandt andet mørke nuancer og neutrale farver i forskellige længder, der hver har sin unikke egenskab. Vælger du en af Neo Noirs tætsiddende kjoler, der følger din form, så får du et selvbevidst og elegant look. Er du blevet nysgerrig? Så udforsk dine mange muligheder her

Hvis du er karrierekvinde med stramtsiddende tøj om dagen, så kender du måske til behovet for kostumeskift, når du kommer hjem. Neo Noir har et bredt udvalg af afslappet og behageligt tøj til dig, der gerne vil kunne knappe bukserne op uden at skulle trække maven ind først. Vi tilbyder blandt andet løstsiddende striktrøjer og store sweat-bukser uden pladsmangel. Du kan se det store udvalg her


 Køb dit Neo Noir sæt hos Fashion Deluxe


Elsker du, når dine bukser matcher din bluse, eller kan du godt lide at sammensætte din egen style, når du køber et sæt? Neo Noir har et bredt udvalg af to-delte sæt, så du både kan have sættet på og matche delene med andet tøj. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser.

Sættene finder du i store dele af Neo Noirs udvalg - hvad enten du vælger at sammensætte en af Neo Noirs lange nederdele med en blonde bluse for at opnå det feminine look..Det kan også være du mangler nyt smart tøj til arbejde, og så kan du med fordel sammensætte et par lækre bukser med Neo Noirs brede udvalg af fine skjorter.

Du kan nemlig altid matche forskellige styles, som det passer dig. Det smarte ved de forskellige sæt er, at det giver dig mulighed for at eksperimentere med styles. Hvis du derimod ikke har tid eller gider at sammensætte tøj, kan du blot tage sættet på og stadig være modebevidst.

Har vi vakt din nysgerrighed? Så klik ind på vores hjemmeside, og se vores store sortiment af forskellige sæt og styles.


Neo Noirs udvalg af jakker og veste


Kunne du godt tænke dig at fuldende dit outfit med en af Neo Noirs jakker? På Fashion Deluxes hjemmeside finder du et udvalg af deres eksklusive jakker til en god pris. Her tilbyder vi både korte og lange modeller. Hvis du er til et casual oversize-look, der matcher resten af din style, anbefaler vi Neo Noirs udvalg af strik-jakker. Hvis du derimod er til lidt mere farverige jakke, har vi et udvalg af elegante flæse-jakker i flere nuancer.

Når du bor i Danmark, så ved du godt, at vejret kan være uforudsigeligt - selv om sommeren. Men i de varme måneder er det sjældent nødvendigt med en varm jakke. Derfor har Neo Noir et udvalg af lange veste, som kan være gode at tage på, når man sidder udenfor i de halv lune sommeraftener. Deres lange feminine facon passer samtidig også perfekt til at fuldende dit outfit.

Du kan altid gå på opdagelse i Neo Noirs brede udvalg af jakker og veste på FashionDeluxes hjemmeside her


Find din Neo Noir konfirmationskjole her


Hvis du snart skal konfirmeres, er du måske stresset over at finde den helt rigtige kjole - men det behøver du ikke længere at være. Hvert år lancerer Neo Noir nemlig deres helt egen kollektion med konfirmationskjoler. Konfirmationen er en dag, du altid vil huske, og som skal være helt perfekt. Så hvis du gerne vil føle dig sådan - helt perfekt - på din særlige dag, så hold øje med FashionDeluxes hjemmeside i konfirmations perioden.

© copyright fashiondeluxe.dk