Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Basic Apparel67

Det danske modebrand Basic Apparel er designet til at give dig det perfekte fundament for din garderobe. Det er en serie af tøj, der er enkle, alsidige og tidløse, og som er perfekte til enhver lejlighed. Tøjet er lavet af de fineste materialer, der sikrer, at det føles behageligt på din hud. Derudover er det designet til at være let at style, så du kan skabe forskellige looks med det samme tøj. Se hele udvalget af Basic Apparel her på siden.

< 1 2 >
< 1 2 >

Køb bæredygtigt tøj fra Basic Apparel

Tøjdesigneren Camilla Balle og veninden Maja Windelboe præsenterede den første Basic Apparel-kollektion på modemessen i august 2013. Med bopæl i København tæt på Bella centret, modemessen og motorvejen, kunne Camilla Balle beskedent fremvise kollektioner fra sit showroom, som også fungere både som stue og stort åbent køkken. I dag er brandet præsenteret rundt omkring i Europa og Japan, men vokser sig stadig større og er et efterspurgt mærke. Basic Apparel har gode priser på tøjet, så alle kan være med.Siden Basic Apparel så dagens lys, har mission været klar - at udvikle styles, i de bedste kvaliteter og stoffer, som er lidt ud over det sædvanlige og som er et must-have i enhver kvindes garderobe. Uanset om du er mest til basic apparel bukser, basic apparel strik eller noget helt andet, så kan du være helt sikker på at basic tøjet er super behagelig og gør at din krop kan ånde i tøjet. Udover at tøjet fra Basic Apparel er virkelig behageligt, så er deres styles også meget basic tøj som er meget vigtigt at have i sin garderobe. Basic tøj kan nemlig nemt kombineres med forskellige statement items.

Enkelt, behageligt og bæredygtigt

Basic Apparel har stor fokus på miljøet og er på mange måder også et hverdagsbrand, da man i deres store sortiment kan finde lækkert hverdagstøj til den modebevidste kvinde. Brandet bærer præg af tidløs og komfortabel mode, hvor du kan bruge tøjet igen og igen. Designet er enkelt, behageligt, sporty, og få farver er brugt i kollektionen. Så vil du bare føle dig hjemme og godt tilpas, uden at gå på kompromis med kvalitet, er disse styles et sikker valg. Det har aldrig været vigtigere at tage stilling til bæredygtighed som lige nu, og det er noget som Basic Apparel virkeligt tager seriøst. Virksomheden tænker nemlig ekstremt meget over at producere styles som både er bæredygtige og økologiske, og de har netop introduceret en hel kollektion som kun indeholder økologisk tøj. I den kollektion er tøjet blevet produceret i miljøvenlige og bæredygtige materialer, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten og designet af tøjet. Basic Apparel producere bæredygtigt tøj, som både er basic og som kan bruges igen og igen, derfor er tøjet en god investering for både dig og for miljøet. Tøjet fra Basic kan bruges sæson efter sæson, da deres styles er meget tidløse og kan nemt kombineres med tidens trends og tendenser. Grundede de fantastiske kvaliteter som tøjet bliver produceret i, kan vi godt love dig at du vil få glæde af dine smukke items år efter år. Med et stort udvalg af tøj fra Basic Apparel i dit klædeskab, desto flere muligheder er der for at du kan style andet tøj på kryds og tværs og på den måde skabe flere forskellige outfits ved brug af ganske få stykker tøj. Man kan blandt andet sætte en basic kjole sammen med et par smarte sneakers, en t-shirt sammen med en fin nederdel eller med et par cool jeans, næste år kan man sammensætte style fra Basic med nogle helt andre items, som er oppe i tiden, mulighederne er mange.

Basic Apparel - Inspirerende modetøj

Den nordiske og minimalistiske stil som skandinavien især er kendt for, er den stil som Basic Apparel har taget udgangspunkt i, da det også er et nordisk brand, med hovedsæde i Danmark. Kollektionerne fra Basic bære i høj grad præg af stilrent basic tøj, som desuden har en snert af moderigtige snit og elementer. I tøjet fra Basic Apparel kan du være helt sikker på at du ikke finder nogle overflødige detaljer, men derimod er der få og udtryksfulde detaljer, som passer til tidens trends. Når dette er sagt, så er Basic Apparel bestem ikke et kedeligt brand, de designer nemlig super fine og minimalistiske styles, som nemt kan styles både op og ned, med andre items fra din garderobe. Deres tøj passer til mange forskellige styles, og det er derfor næsten en nødvendighed at have tøj fra Basic i sin garderobe. Basic Apparels tøj er perfekt til at styles med alt lige fra jeans, kjoler til lækre striktrøjer, derfor kan man snildt bruge Basic Apparel til hverdag og til fest, det handler udelukkende om sammensætningen af tøj, sko og accessories. Brandet henvender sig kvinder, unge som modne, som ønsker et afdæmpet og sporty look. Du kan mixe med vores store udvalg af andet modetøj på vores webshop- FashionDeluxe, eller i vores butikker, hvor du finder et stort inspirerende udvalg. Basic Apparel er nemlig meget nemt at mixe med alle vores andre brand - skab din egen stil med vores lækre modetøj.

Shop på FashionDeluxe.dk nu

Når du shopper Basic Apparel på Fashiondeluxe, så shopper du altid med en lang række fordele, så som gratis fragt ved køb over 399 kr., 14 dages returret -og gratis returfragt for varer til fuld pris. Hos FashionDeluxe lægger vi stor vægt på god kundeservice - kontakt os endelig hvis du har spørgsmål omkring en varer eller din bestilling, både her på webshoppen eller i vores fysiske butikker. Husk vi altid har dag til dag levering hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdag!Du vil desuden opleve at vi af og til afholder basic apparel udsalg, hvor du finder mange af de populære styles til fordelagtige priser. Når vi har basic apparel tilbud, så er det med om at være hurtig, da tøjet sælges hurtigt. Hvis du vil være sikker på at få fat på dit yndlingsitem fra Basic når det er på tilbud, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, her informere vi vores medlemmer om gode tilbud, arrangementer og meget andet.