Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

BonDep11

Bon Dep tilbyder hårelastikker som altid er helt i top i både design og funktionalitet. Deres populære Kknekki elastik tilbyder en variation af farver og mønstre, der kan passe til enhver. Deres accessories er perfekte til at give som gave, eller hvis du bare gerne vil forkæle dig selv med lidt ekstra. Shop hele udvalget her på siden.


Bon Dep - Smukke og tidløse accessories

Shop de smukke accessories fra Bon Dep på FashionDeluxe.dk. Det er ikke helt tilfældigt at Bon Dep valgte lige netop dette navn, det har nemlig en helt særlig betydning. “Bon" er fransk, og betyder god, og “Dep" er vietnamesisk og betyder smuk. Disse to ord danner tilsammen grundlaget for Bon Dels unikke design, som altid skal leve op til kravene om at være gode og smukke både i deres design og funktionalitet. For Bon Dep handler det om de små ting i hverdagen som du kan forkæle dig selv med, og som ikke behøver at koste en formue. Med de fine accessories fra Bon Dep kan du på få sekunder give dit outfit et helt nyt udtryk. Specielt de meget populære “Kknekki" hårelastikker gør det nemt og hurtigt at opgradere dit look. Generelt er alle accessories fra Bon Dep super fine og imponerende i deres designs. Der er virkelig tænkt over detaljerne, og du kan være sikker på at der altid bliver tænkt over farvekombinationer og materialer. Særligt kknekki hårelastikkerne har haft stor succes siden bandets opstart i 2012, da de blandt andet er de super blide mod håret. Hårelastikkerne er desuden allergivenlige og har en unik kvalitet og holdbarhed også fås de i et væld af farver. Du kan altid finde en hårelastik fra Kknekki kollektionen som matcher netop dit outfit. Dette passer også super fint med Bon Deps slogan som lyder:“ It's all about making every woman or girl shine a little brighter" . Dette slogan har vi i særdeleshed taget til os her hos FashionDeluxe, så tag et kig på de mange fine accessories. Bon Dep laver alt lige fra hårpynt til smykker. De har lavet forskellige produktlinjer, som er Kknekki Original Hair Ties (deres ikoniske farverige hårelastikker), Bon Dep Icons (hårklemmer), Bon Dep Kids, Emilia By Bon Dep (smykker) og sidste men ikke mindst Bon Dep Essentials (produkter til daglig brug)

Kknekki Original Hair Ties

De oprindelige hårelastikker fra Kknekki er anerkendt for at være et af de bedste hårelastikker verden på grund af dets holdbarhed, behagelige elasticitet, blidhed over for håret og ikke mindst den smukke finish. Der er efterhånden lavet en del kopier af disse hårelastikker, men ingen af dem lykkedes at kopiere den unikke kvalitet.

Bon Dep Icons

Bon Dep Icons er moderne og klassisk design af hårtilbehør lavet med ægte fransk håndværk og af de fineste materialer, for at opnå den bedste kvalitet som dit hår fortjener. Klemmer, elastikker, kamme og andre accessories er blevet produceret af Bon Dep for at gøre din frisure helt komplet.

Bon Dep Kids

Piger skal shine, ligemeget alder, derfor har Bon Dep udviklet en stor samling til de smukke små piger. Denne produktlinje bliver hele tiden udvidet med nye smukke produkter.

Emilia By Bon Dep

Marikken Emilia Fik en udfording af Bon Dep, at hun skulle designe en ny smykkelinje med navnet Emilia By Bon Dep. Efter flere måneders hårdt arbejde med prototyping, konceptudvikling og meget mere, blev denne linje lanceret i januar 2019. Produktlinjen med Emilia indeholder øreringe, vedhæng, armbånd, halskæder, ringe og forskellige smykkeskrin. Alle smykkerne kan blandes og kombineres for at skabe sit helt eget personlige udtryk.

Bon Dep Essentials

Bon Dep Essentials linje indeholder produkter til daglig brug. I denne linje kan du finde alt fra tasker til puder og natbriller. Alle produkterne er lavet i de fineste mønstre. Her på FashionDeluxe finder du lige nu de smukke hårelastikker og mundbind fra Bon Dep. Vi kan slet ikke stå for alle smukke farver. Gå på opdagelse og find dine favoritter, eller giv dem som gave til en du holder af.