Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Cras strik & bluser

4
Se de farverige Strik & bluser fra Cras. Du finder bl.a. den populære Rita strik her.

Cras strik & bluser

Mangler du blusen til specielle lejligheder eller bare den varme strik til vinteren? Så er du det rette sted. En bluse eller strik fra Cras går man aldrig galt med. Cras er et firma som har rødder i den københavner-baserede kultur. De er ikke bange for at tage den klassiske sweater, og give den et fint twist. Det kan være lige fra stribet mønstre, rhinsten eller kraftige farver, så gør Cras det på den helt rigtige måde.

Til den kolde årstid

Vi kender det jo allesammen, i lille Danmark er der ikke altid sol og sommer. Så hvis du savner en lækker og dejlig strik til den kolde tid skal du tage et kig på det store udvalg vi har af strik fra Cras. Deres strik er i en lækker kvalitet til en prisklasse så alle kan være med.

Lad forbrugeren vælge bæredygtigt

Hos Cras giver de muligheden til forbrugeren for at vælge et fornuftigt alternativ når der skal vælges nyt tøj. De lægger op til at forbrugeren kan tage et aktivt ansvarligt valg og handle med den Sune fornuft i baghovedet. Med Cras kan man som forbruger kode sig trendy og stilbevidst, uden at det er en større belastning for vores planet. Helt enkelt er man med Cras tøj som forbruger, med til at reducere forening og tøj spild som påvirker vores planet. Hos FashionDeluxe er vi vilde med ideen og filosofien som ligger bag Cras. Vi er stolte over at tilbyde et brand, hvor der er tænkt over hele forsyningskæden. Det er ikke en tilfældig rejse, fra stof til færdigt produkt. Der er tænkt over, hvor de kan optimere ved produktionen, så de mindst muligt belaster miljøet. Husk du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på tlf: +45 65 90 89 man-fre 10-16, eller på mail: info@fashiondeluxe.dk