Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Gossia Toppe

17
Farverige toppe eller enkle ensfarvet toppe. Se udvalget af fine toppe fra Gossia. Style dem med et par shorts eller en nederdel.


Gossia Toppe

Leder du efter din næste toppe, er du kommet til det rigtige sted. Hos os kan du finde toppe til det formelle middagsselskab, en tur i byen og til mange andre anledninger. Spørgsmået er bare, hvilket udtryk og snit du går efter. I vores store udvalg af smukke, farverige og elegante toppe vil du nemlig kunne finde noget for enhver smag. Er du til det elegante og sensuelle look, kan du f.eks. kigge efter den klassiske sorte eller tætsiddende model, som vil fremhæve dine smukke former. Vil du gerne skille dig en smule ud fra mængden, så gå efter et trendy design med et flot print. De fleste kjoler du finder her på siden, kan bæres til forskellige festlige anledninger året rundt.

Find den perfekte top

Gossia toppe er produceret i de bedste naturlige materialer polyester, viskose, silke, som er behageligt mod kroppen. Toppene har de skønneste farver og mønstre og du kan derfor altid væres ikker på, der er noget for enhver smag her hos os. Toppene kan både bruges til hverdagen med et par lækre jeans eller med en fin nederdel til, så er du klar til festerne.

Størrelse og service hos fashionDeluxe.dk

Husk altid at tjekke størrelseguiden, før du køber Gossia bukser online hos os. Det er vigtigt at tjekke målene, så du er sikker på, at du får bestilt den helt rigtige størrelse hjem i første hug. Det er muligt at klikke ind på de forskellige slags modeller, så du kan se flere billeder af toppene, læse omkring materialerne og finde størrelseguiden. Dette vil give dig en god mulighed for at tjekke alle de forskellige designs ud, så du finde de helt rigtige bukser. Hvis du får brug for hjælpe, til at finde den perfekte top, eller størrelseguide, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi sidder både klar i vores kundeservice, så du kan få svar på dine sprøgsmål, men du er også velkommen i vores fysiske butik i Odense.