Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Pernille Corydon

1
Pernille Corydon er et populært smykkebrand, der tilbyder smykker af høj kvalitet til kvinder, der ønsker at tilføje et strejf af elegance og stil til deres look. Smykkerne er designet af den danske designer Pernille Corydon, der har en passion for enkelhed og elegance i hendes design. Hver enkelt smykke er designet med omhu og opmærksomhed på detaljer for at sikre, at det er unikt og smukt. Pernille Corydon smykker er lavet af materialer af høj kvalitet, herunder sterlingsølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv.

Shop Pernille Corydon Smykker hos Fashion Deluxe

Bag det danske brand Pernille Corydon er en stor passion for at skabe fine og enkle smykker med kant. Den skandinaviske naturs enkelthed er ikke et fremmedord i designerens ordforråd – det er tværtimod grundstenen i det formsprog, hun bruger i kollektionerne. Pernille Corydon finder sin inspiration til kollektionerne i skønheden og i de stærke linjer, der er i alt, vi omgiver os med. Det er det, der udgør essensen af et Pernille Corydon-smykke. Hos fashiondeluxe.dk finder du et stort og nøje udvalgt sortiment fra det populære danske brand – tag et kig og bliv inspireret!

Personlige smykker og accessories

Mangler du også pynt og detaljer i hverdagen? Rigtig mange kvinder er dygtige til at mixe og matche deres outfit med enten smykker, tasker eller f.eks. bælter. Med Pernille Corydon er det blevet endnu lettere for alle kvinder at pynte hverdagen med små unikke smykker. Du kan let bruge en af de fine halskæder til at “peppe" dit normale klassiske hverdags outfit op. Pernille Corydon gør det muligt for alle kvinder at mixe og matche deres smykker for at kunne udtrykke den stil de ønsker. Det er kun din fantasi der sætter grænser! Vi er vilde med Pernille Corydon Jewellery.

Pernille Corydon smykker

Det, der er fælles for Pernille Corydons smykker, er de stilrene, enkle og geometriske linjer. Det kan i første omgang måske lyde en anelse stift og kedeligt, men det er langt fra tilfældet her! Hvert smykke har et moderne twist, som ligger godt gemt i detaljerne, hvad end det er en lille sten, en mat overflade eller skæv form. Det er samtidig det, der gør, at Pernille Corydons smykker aldrig bliver kedelige at bære eller se på. Det moderne formsprog, som går igen i hvert et smykke, er noget af det, der gør smykkerne alsidige og brugbare i hverdagen såvel som til en festlig aften. Smykkerne er samtidig nemme at bruge på kryds og tværs af kollektioner og materialer, fordi de netop har en rød tråd, der binder dem sammen. Skal smykke-samlingen udvides med flere forskellige smykke-brands? Se vores store udvalg her på fashiondeluxe.dk og find dine nye favoritter!

Smykker, der bærer sig selv

Pernille Corydon skræller det unødvendige fra, og tilbage står du med et smykke, der er siger det hele selv. En af smykkernes styrker ligger i, at de på trods af enkeltheden har et tilpas stærkt design, der gør, at de kan stå for sig selv. Du behøver ikke overdænge dine håndled, fingre og øreflipper for at understrege din stil. Et enkelt smykke fra Pernille Corydon siger mere, end du tror.Et af de mest kendte vartegn, Pernille Corydon bliver ved med at vende tilbage til, er de runde former. Cirklerne spiller en stor rolle i designuniverset, både når det gælder fingerringe, armbånd, halskæder og øreringe. Alt i flade, smalle, brede og snoede cirkler og buede former. Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med de klassiske fingerringe med en simpel cirkel eller de snoede "Twisted"-ørestikker, som siden 2007 er blevet en del af mange kvinders smykkesamlinger.

Dansk design og kvalitet

Alle smykker fra Pernille Corydon bliver produceret i sølv, forgyldt messing, forgyldt sølv, forstøvet messing, rhodineret og oxideret sølv. Du får kvalitet og mode med smykkerne fra Pernille. Alle smykkerne overholder naturligvis også kravene om indhold af nikkel, kviksølv mv. Siden begyndelsen i 2007, har Pernille Corydon taget markedet med storm. Det har været en rejse med succes! Smykkerne fra Pernille Corydon er gået viralt. De sælges både nationalt og internationalt i over 600 forhandlere. Smykkerne sælges blandt andet i storbyer som London, Tokyo, New York og Paris.

Pernille Corydon ringe og halskæder

Smykkerne er kendetegnet ved, at de er enkle og tidløse i deres udtryk. Dette gør det let at kombinere dem med dine andre smykker. Fingerringe fra Pernille Corydon kan sagtens sammensættes med dine nuværende ringe. Det er endda blevet en trend at mixe guld og sølv på samme tid. Du kan derfor let bruge dine dyrere smykker sammen med de enkle smykker fra Pernille Corydon. Pernille holder meget af at rejse udenlands og finde sin inspiration. Blandt andet fandt hun på at designe snoede smykker, da hun besøgte Bangkok for år tilbage. I dag producerer Pernille Corydon Jewellery stadig nogle af de smykker, som det hele også startede med i sin tid. Der er fokus på hele vejen fra producent, leverandør og kollegaer. Der er i virksomheden et stort ønske om at producere smykker med omhu og omtanke for miljøet. Selve emballagen er produceret i FSC-certificeret papir og genbrugsplast.

Den perfekte smykkegave

Leder du efter en smykkegave til én, du holder af? Pernille Corydon smykker er klassiske men moderne, understreger den enkelte kvindes personlighed og kan derfor til enhver tid bruges som en fin gave. Smykkerne kan både bæres til hverdag og fest – og til de dage, hvor tøjkrisen rammer, og du må sætte din lid til dine smykker. Pernille Corydon smykker appellerer til kvinder i alle aldre, så du kan snildt vælge et smukt ét både til din mor, veninde, søster eller en sød kollega. Er det svært at vælge? Køb et gavekort, til den du holder af og lad hende selv vælge, hvilket smykke det skal være.

Pernille Corydon forhandler

Vi er hos fashiondeluxe.sk stolte af være forhandler af de smukkeste Pernille Corydon smykker. Du finder et håndplukket sortiment af fine smykker. Smykkerne er tidløse og passer perfekt til vores smykkeudvalg hos fashiondeluxe.dk. Vi holder meget af trenden om at mixe og matche sine smykker. Tag et kig på vores side og lad dig inspirere. Hvis du bestiller en ordre over 299,- får du gratis fragt.* Bestiller du oven i købet dine smykker inden kl 14, så sender vi dine smykker afsted samme dag. Vores leveringsmuligheder gør at gør du have dine smykker inden weekendens fest. Vi ser frem til at pakke dine Pernille Corydon smykker fint ind og sende dem afsted. Vi håber du får stor glæde af dine nye smykker.