Dag til dag leveringGratis bytte & retur*Fri fragt over 399krByt og returner i butik
Gratis levering til pakkeshop ved køb over 399,-
Gratis bytte & retur*
Hurtig levering – vi sender i løbet af 1-2 hverdage
Mulighed for afhentning i butikken

Second Female37

Second Female er et skandinavisk brand, med et chikt og moderne fransk touch. Det kommer til udtryk i valg af farver, håndtegnede print og feminine detaljer som blonder og flæser på ærmerne. De går efter at ramme det perfekte miks mellem det feminine, rå og sporty og efterlader stor mulighed for at kombinere styles på kryds og tværs, i et stærkt og personligt look. Kollektionerne indeholder alt fra florlette kjoler til cool habitter, i god kvalitet og til ethvert klædeskab.

< 1 >
< 1 >

Second Female ❤︎

Second Female blev grundlagt i København tilbage i år 2000 af de to mænd Steen Holtermann og Preben Laust. Det er et typisk skandinavisk brand med femininitet og et fransk twist. Second Female er er kendetegnet ved deres brug af smukke farver, blonder, flæser og håndtegnede prints. Designteamet bag Second Female er eksperter i at kombinere det søde feminine med det rå og sofistikerede. Man vil gerne forsøge at gøre det lettere for forbrugerne at kombinere forskellige typer styles, alt efter humør og din personlige stil. Blandt kollektionerne finder du alt fra lange elegante kjoler til smarte rå jakker. Fælles for alle kollektionerne er, at der er taget udgangspunkt i klassiske styles, tilført enkelte sofistikerede eller rå detaljer. Der er altid en finger på pulsen, og på hvilke trends og tendenser der rører på sig i bybilledet.

Din stil - din personlighed

Du vil gerne udtrykke din personlighed gennem din stil. Hos Second Female er der fokus på, hvordan din stil kan afspejle din personlighed bedst muligt. Du kan derfor altid finde dine klassiske favoritter hos Second Female, enten i en ny smart farve eller med et nyt twist i detaljen. Blandt vores udvalg af Second Female styles finder du alt hvad du kunne have brug for, uanset om du skal på kontoret eller til fest. Med Second Female kan du mærke kvaliteten, komforten og funktionaliteten i tøjet. Hos fashiondeluxe.dk finder du alt fra smarte rå nederdele i enten palietter eller skind, til afdæmpede strikbluser eller jakker i fløjls. Vi er vilde med alle styles fra Second Female, det er svært at beherske sig. Langt de fleste styles kan bruges både med et par sneakers eller en mere rå læder støvler. Du får rigtig meget for dine penge hos Second Female og smarte styles som kan kombineres som du har lyst til.

Kendt for print og mønster

Second Female er blandt andet blevet kendt for deres styles med velkendte print eller mønster. I kollektionerne finder man altid et gennemgående tema i kollektionen. Det er ofte et farvespil eller et bestemt print eller mønster der går gennem kollektionen. Du finder ofte en bluse, en kjole eller bukser med samme print eller farvespil. På den måde kan du let sammensætte bluse og bukser til et sæt eller bruge det hver for sig. Deres prints er super populære og det forstår vi godt hos fashiondeluxe.dk. Med matchende bluse og bukser i samme mønster, får du både et smart sæt som kan bruges sammen til fest, eller hver for sig til hverdag.

International success

Siden begyndelsen i 2000, hat Second Female gået verden rundt og forhandles i dag i mere end 700 butikker på verdensplan. De har gennem tiden formået at skabe et brand, som er eftertragtet både nationalt og internationalt. Filosofien bag brandet er, at skabe mode som den modebevidste kvinde kan udtrykke sin egen stil med. Second Female giver dig en unik mulighed, for at føle dig selvsikker og stilfuld. Vi er stolte af hos fashiondeluxe.dk at kunne tilbyde smarte og farverige styles fra Second Female. Du finder altid nye og smarte bluser, bukser eller kjoler fra Second Female blandt vores håndplukkede udvalg. © copyright fashiondeluxe.dk