Sofie Schnoor

Sofie Schnoor har udvidet fra at være et sko brand til både at producere tilbehør og tøj. Overalt i verden, besøges markeder og genbrugsbutikker kun for at opdage et lille stykke stof, en perlerække af uld eller en knap, der kan inspirere til en ny kollektion. Den strategi har bidraget til at gøre Sofie Schnoor til den succesfulde designer, hun er i dag.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Find et stort udvalg af Sofie Schnoor Online her ❤︎

Sofie Schnoor blev grundlagt i 2001 som et skofirma til kvinder, og blev med det samme en succes.Hurtigt blev sortimentet udvidet til også at indholde tøj, accessories og tasker.
Hendes enkle, stilrene design kombineret med en klassisk elegance, giver et moderne udtryk og til tider rå detaljer. En stil som er blevet eftertragtet og har opnået stor popularitet.

Fremhæv din feminine side


På fashiondeluxe.dk og i vores butik Affäire, finder du udvalgte styles fra Sofie Schnoors eksklusive brand. Sofie Schnoors sko og støvle kollektion er både trendy, rå og stilet, og passer både til en tur i byen, hverdag og arbejdet.
Vil du fremhæve din feminine side med et twist af et råt look, så er det helt sikkert Sofie Schnoors tidsløse lækre varer du skal gå efter, hvis du vil være sikker på at få et kompliment med på vejen.

Kvalitet og god stil


Hos FashionDeluxe elsker vi at blande de forskellige looks og skabe vores helt eget moderne image og videregive det til alle vores skønne kunder. Så hvis du ønsker at skille dig ud af mængden, er Sofie Schnoor et godt bud - Her bliver der hverken gået på kompromis med stil eller kvalitet. Mix det gerne med nogle af vores andre spændende mærker som Mos Mosh, Stine Goya, Munthe, Karen By Simonsen, som er nogle af vores anerkendte brands.

Køb Sofie Schnoor på FashionDeluxe.dk


Find os på FashionDeluxe.dk og gå på opdagelse og få masser af inspiration. Vi giver dig altid de nyeste styles og masser af gode tilbud i vores Udsalgs kategori. Du får fri fragt over 299kr og levering i morgen hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage. Der er gratis fragt på returvarer til fuld pris. Vi ønsker nemlig at give vores kunder den bedste service, både i vores fysiske butikker og online, så kontakt os gerne hvis du måtte have spørgsmål omkring nogle bestemte varer eller din ordre.

© copyright fashiondeluxe.dk