Basic Apparel

Basic Apparel blev grundlagt tilbage i 2013. Ideen var at skabe tøj som folk skulle bære igen og igen. De ønskede at skabe det stykke tøj, som du konstant griber fra dit skab, fordi den særlige style får dig til at føle dig mest komfortabel.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Køb bæredygtigt tøj fra Basic Apparel

Tøjdesigneren Camilla Balle og veninden Maja Windelboe præsenterede den første Basic Apparel-kollektion på modemessen i august 2013. Med bopæl i København tæt på Bella centret, modemessen og motorvejen, kunne Camilla Balle beskedent fremvise kollektioner fra sit showroom, som også fungere både som stue og stort åbent køkken. I dag er brandet præsenteret rundt omkring i Europa og Japan, men vokser sig stadig større og er et efterspurgt mærke. Basic Apparel har gode priser på tøjet, så alle kan være med.


Enkelt, behageligt og sporty

Basic Apparel bærer præg af tidløs og komfortabel mode, hvor du kan bruge tøjet igen og igen. Designet er enkelt, behageligt,  sporty, og få farver er brugt i kollektionen. Så vil du bare føle dig hjemme og godt tilpas, uden at gå på kompromis med kvalitet, er disse styles et sikker valg.


Inspirerende modetøj

Brandet henvender sig kvinder, unge som modne, som ønsker et afdæmpet og sporty look. Du kan mixe med vores store udvalg af andet modetøj på vores webshop- FashionDeluxe, eller i vores butikker, hvor du finder et stort inspirerende udvalg. Basic Apparel er nemlig meget nemt at mixe med alle vores andre brand - skab din egen stil med vores lækre modetøj.


Stort udvalg

Vi har mærker som Tommy Jeans, Mads Nørgaard,Mos Mosh , Neo Noir, Continue og mange flere. Vi har alt fra jakker, jeans, sko, støvler, bluser og accessories, så gå på udkig i vores modeunivers og forkæl dig selv og dit klædeskab - for hvem elsker ikke selvforkælelse.


Hurtig levering

Husk vi altid har dag til dag levering hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdag. Gratis fragt ved køb over 299 kr., 14 dages retturret -og gratis returfragt for varer til fuld pris. Hos FashionDeluxe lægger vi stor vægt på god kundeservice - kontakt os endelig hvis du har spørgsmål omkring en varer eller din bestilling, både her på webshoppen eller i vore fysiske butikker.