Birgitte Herskind - Feminint og Glamourøst ❤︎

Birgitte Herskind lanceres i 2013. Det var ved et tilfælde at Birgitte Herskind endte på en messe med hendes nye brand, hvor hun blev væltet af efterspørgslen og fik 60 nye forhandlere, så det tog hurtig fart. Birgitte gjorde også hurtigt op med sig selv, at hendes tøj skulle skille sig ud og ikke ligne andre tøjmærker. Så at turde at være modig og stole på sit eget design, var et valg Birgitte ikke var længe om at beslutte sig for. Tøjet er meget specielt og har sin egen historie, da metervaren laves i Tyrkiet, manchetterne produceres i Portugal og tøjet sys i Polen, så der er lagt meget energi i hvert stykke tøj.


Internationale trends

Tøjet er lavet af Birgittes fortolkning af de internationale trends, men med sit helt eget præg på tøjet. Det er til kvinder der tør at vise deres glamourøse og feminine side frem - man er ikke i tvivl om er der er kræset om hvert eneste design, som prydes med lækre detaljer, farver og mønstre. Der er brugt de fineste materialer som er nøje udvalgt, man fornemmer hurtigt at det er et brand hvor der er tænkt ud af boksen, både på det moderne, klassiske, eksklusive og elegante. Vi har på FashionDeluxe.dk udplukket de lækreste varer fra Birgitte Herskind kollektionerne, som du nemt kan sætte sammen med alle vores andre brand. Så mangler du et lækkert og anderledes outfit til byen, eller måske bare til hverdag, er Birgitte Herskind et rigtig godt bud, hvis man vil have dansk og eksklusivt design i nyfortolkning.


Shop i butikken eller på vores webshop

Vi har løbende gode tilbud og hvis du er medlem af vores kundeklub bliver du løbende inspireret med nyheder, events og Udsalg. Vi har et stort udvalg af forskellige brand på FashionDeluxe.dk, og du finder samme udvalg i vores fysiske butik Affäire, hvor vi har udplukket vores egne favoritter. Så om du er på udkig efter kjoler, jakker, bukser eller sko, finder du et stort udvalg så du kan forny dit klædeskab med de bedste designs. Vi har dag til dag levering hvis du bestiller inden kl. 14.00 på hverdage og gratis fragt over 299 kr. Vi sidder altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at tage fat i os enten online eller i vores butikker, hvis du måtte have spørgsmål.


© copyright fashiondeluxe.dk