By Malene Birger

Det københavnske premium brand, der er kendt for deres elegante men stærke kollektioner, åbnede for første gang dørene under navnet By Malene Birger i 2003. Grundlæggeren, Malene Birger, møder den moderne, feminine kvinde, der hvor hendes behov er. Brandet skaber tøj kollektioner, der fungerer fra morgen til aften og til langt ud på natten. Designteamet har med andre ord forstået, at den moderne karrierekvinde ikke nødvendigvis har tid til at overveje de daglige outfits, men derimod efterspørg et brand, der har gjort sig alle de overvejelser på forhånd. I en omskiftelig hverdag skal man kunne stole på, at outfittet bringer én sikkert igennem dagens møder, rejser, familieliv og meget mere.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

By Malene Birger – Funktionel, Fri og Fabulous

By Malene Birger blev grundlagt tilbage i 2003. Menneskerne bag var fascinerede af den stil der tilhører det moderne boheme. De havde helt grundlæggende en filosofi om at producere tøj som bliver købt ”for life”, og med det menes der, det tøj som kvinden aldrig skiller sig af med. Hos Malene Birger er visionen at skabe skandinavisk minimalisme der møder friheden og nutidens spirit. Deres formål er at skabe tøj som har en autentisk retning, som den moderne kvinde kan spejle sig i. Den store efterspørgsel på By Malene Birger har gjort, at fashion brandets mange styles og accessories er kendt og anerkendt verden over. By Malene Birger forhandles i mere end 40 lande i både stormagasiner, egne butikker og online – og selvfølgelig her på fashioneluxe.dk. Tag et kig, bliv inspireret og find din favorit fra By Malene Birger! By Malene Birger henvender sig til den stilbevidste kvinde, der sætter pris på et personligt men moderigtigt udtryk. Det københavnske brand bringer luksus ind i hverdagen, ved at sætte fokus på detaljerne, de lækre materialer og en kunstnerisk kant, når de designer kollektioner til de skiftende sæsoner. By Malene Birger tilbyder med andre ord et friskt pust til den travle kvindes hverdagsgarderobe. Brandet sætter en ære i, at hvert enkelt stykke tøj skal være og føles perfekt hver gang det bæres. For designer og grundlægger Malene Birger er det især vigtigt, at den luksuriøse tilgang til mode ikke bliver på bekostning af komforten. Komfort og velbehag frem for alt! Ved at kombinere lækre materialer, ubesværede snit og et glimt i øjet skaber By Malene Birger tøj, som alle kvinder vil elske at bære. Tøj der fremhæver dine bedste sider og får dig udstråle en afslappet og elegant selvtillid.  


Appellerende til den aktive kvinde, der lever i nuet og elsker mode, og med et ønske om at imødekomme og inspirere til denne livsstil, befinder By Malene Birger sig bedst. Kollektionerne, der lanceres i løbet af året, afspejler netop denne tankegang og opfordrer kvinder til at forskønne deres personlige stil og bringe lidt eventyrlyst og femininitet med ind i garderoben. Med designs fra By Malene Birger får du muligheden for at have en legende, alsidig og smuk garderobe hver dag. Med andre ord: funktionel, fri og fabulous!


En klassiker der aldrig går af mode


Kollektionerne, der kommer hvert år, er kendetegnet af rene linjer, smukke snit og dekorative detaljer. Foruden design og snit så er By Malene Birger om nogen kendt for at gå benhårdt efter de lækre materialer. Den gode kvalitet er varemærket, der får kvinder til at vende tilbage gang på gang for at forny garderoben med flere styles fra brandets enorme sortiment. Derudover det de klassiske linjer og ikoniske silhuetter, der hiver i de mode elskende kvinder, eftersom der er tale om designs, der ikke går af mode lige foreløbigt.


By Malene Birger trækker på de kendte klassikere, og tilpasser dem tidens trends med et strejf af godt dansk design. Nyfortolkningerne giver dig mulighed for at have din favorit style i garderoben i flere sæsoner. Har du allerede fundet dine favoritter, kan du nemt op og nedtone din stil, ved at tilføje enkelte nye items hver sæson. Det gælder alt lige fra tørklæder og toppe i sæsonens farver, til smarte iPhone covers, bælter og nøgleringe med det ikoniske brand stempel. Små detaljer der gør, at du nemt kan bringe dine favoritter og basics med ind i sæsonens nyeste trends. Eksempelvis er det klassiske pencilskirt i skind en typisk bestanddel af mange kvinders garderobe. Den glatte overflade og det tætsiddende stræk læder giver nederdelen en fantastisk, komfortabel pasform. Den er samtidig så klassisk at den er brugbar hele året rundt med og uden bare ben. Brug den med en lækker strik, et tørklæde og et par ankelstøvler i de kolde vintermåneder og en tynd oversize bluse, når det bliver varmere igen. Hos Malene Birger møder fortidens 60’er trends, nutidens minimalistiske stil, på en glimrende måde. Deres items giver følelsen af eksklusivitet og femininisme, og fremstår luksuriøs til overkommelige priser. Deres designs er kendte for det elegante og tidløse udtryk. Tøjet er produceret i højeste kvalitet og kan bruges sæson efter sæson. Det bliver ganske enkelt dine favoritter, som holder sig pænt i længere tid. By Malene Birger er især kendte for deres bluser, kjoler, bukser og blazere. Noget af det de er mest kendte for, er de populære matchende sæt. De er dygtige til at designe sæt i moderne farver og mønstre, som ikke går af moden. Det smarte ved disse sæt, er at kvinden kan bruge overdelen og buskerne som sæt og hver for sig. Det er win win! Det er lige netop det By Malene Birger kan, nemlig - at skabe must haves til garderoben, som er uundværlige. Uanset om du mangler et fint outfit til hverdag, eller om du skal til mere festlige begivenheder, så finder du med sikkerhed vindere hos Birger. Endnu en bonus ved Malene Birger tøj, er deres uforglemmelige pasform, der passer til de fleste kvinder. Uanset og du er den slanke eller den kurvede kvinde. Med tøjer udstråler man den klassiske stil med personlighed til perfektion.  


Shop online eller i vores butik


Her på FashionDeluxe.dk har vi altid et stort udvalg fra By Malene Birger. Du får altid fri fragt over 299kr og hurtig levering på 1-2 dage. Bestiller du på hverdage inden kl. 14.00 sender vi ordren samme dag og vedlægger altid en forudbetalt returlabel. Du finder det samme udvalg i vores butik Affaire i Odense, hvor du har mulighed for at hente eller aflevere din ordre hvis det er købt online. Vi sender alle varer med GLS eller Dao, både til hjemmeadresse eller pakkeshop. Husk også at vi sidder klar på telefonen til at hjælpe, man - fredag - 10:00 - 16:00. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk. Vi ønsker at hjælpe alle kunder, med at finde netop det de er på udkig efter. I er vores passion! Vi tilføjer trends og kvalitet til modebranchen.