Co’couture Bukser

Co’couture er et nyt dansk designbrand grundlagt i 2015. De arbejder hårdt på at levere lækkert tøj i et updated look – tøj med et mix af vovede detaljer og fine kvaliteter til alle piger, der vil følge moden og samtidig fastholde et unikt udtryk.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Co’couture bukser

Mangler du et par velsiddende og moderigtige Co’couture bukser? Så led ikke længere. Det danske brand har altid øje for de største trends, som de kombinerer med deres nordiske rødder og skaber elegante og stilede kollektioner.
Lige her finder du vores udvalg af Co’couture bukser. Der er forskellige modeller at vælge mellem, så gå endelig på opdagelse i de mange skønne muligheder.

Sorte, brune eller blå Co’couture bukser  til hverdag – og fest


Med de mange farver og styles er det altid nemt at have et par gode bukser til hverdagen. Med et stilsikkert par bukser kan du både være komfortabel og samtidig se moderigtig ud, om du skal afsted på arbejde, handle ind eller klare andre af hverdagens gøremål.
Det betyder dog ikke, at brandets bukser er kedelige, for der er altid masser af leg med snit, mønstre og materialer, når det kommer til kollektionerne. Du kan derfor også finde smarte bukser i læder, i flotte modefarver og med unikke detaljer, når du vælger bukser fra det danske brand hos os.
Brug dine bukser til både hverdag og fest – der er altid spændende styles at vælge mellem hos FashionDeluxe.dk.

Dansk design med fransk inspiration


Det populære brand er ganske vist dansk, men det betyder ikke, at de ikke henter inspiration udefra. Der er nemlig tydelig inspiration fra den parisiske modescene i alle deres kollektioner. Hvert år sender de mindst 6 kollektioner afsted, der altid er designet med øje for både modens skiftende trends og respekt for pasform og materialer.
Bukserne er altid lavet med en god pasform, der klæder den kvindelige figur. Det sikrer, at du fremhæver det bedste ved din krop, når du hopper i de flotte og moderigtige bukser fra det danske brand.
Når du vil skille dig ud med stil, så er deres bukser et godt valg. Med fine detaljer og sans for det feminine er der noget for enhver moderigtig kvinde.

Find det rigtige par Co’couture bukser hos FashionDeluxe.dk


Husk altid at tjekke størrelsesguiden, før du køber Co’couture bukser online hos os. Det er nemlig en god ide, at du tjekker målene, så du er sikker på, du får bestilt den rigtige størrelse hjem i første hug.
Ved at klikke ind på de forskellige modeller, kan du både se flere billeder af bukserne, læse om materialer og finde størrelsesguiden. Det giver dig god mulighed for at tjekke de forskellige designs ud, så du får det rigtige par bukser til din garderobe.
Har du brug for hjælp til at finde det rigtige par, vil vi altid gerne hjælpe dig. Vi sidder både klar i vores kundeservice, så du kan få svar på dine spørgsmål, men du er også velkommen i vores fysiske butik i Odense.