Copenhagen Luxe Toppe

Du finder bl.a. enkle toppe og farverige toppe fra Copenhagen Luxe. Toppene kan bruges både til en tur på stranden, på arbejde og til fest.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Copenhagen Luxe toppe

Søger du efter at finde den perfekte feminin top? Så har du trykket ind på det rette sted. Brandet Copenhagen Luxe har siden 2006 sendt kollektioner afsted på gaden, deres tøj er inspireret af den skandinaviske stil.
Her på siden kan du finde udvalget af skønne toppe fra Copenhagen Luxe

Find den perfekte top


Copenhagen Luxe toppe er produceret i de bedste naturlige materialer polyester, viskose, silke, som er behageligt mod kroppen. Toppene har de skønneste farver og mønstre og du kan derfor altid væres ikker på, der er noget for enhver smag her hos os. Toppene kan både bruges til hverdagen med et par lækre jeans eller med en fin nederdel til, så er du klar til festerne.
Find overdele og underdele fra det populære brand her

Størrelse og service hos fashionDeluxe.dk


Husk altid at tjekke størrelseguiden, før du køber Copenhagen Luxe bukser online hos os. Det er vigtigt at tjekke målene, så du er sikker på, at du får bestilt den helt rigtige størrelse hjem i første hug. Det er muligt at klikke ind på de forskellige slags modeller, så du kan se flere billeder af bukserne, læse omkring materialerne og finde størrelseguiden. Dette vil give dig en god mulighed for at tjekke alle de forskellige designs ud, så du finde de helt rigtige bukser.

Hvis du får brug for hjælpe, til at finde de perfekte bukser, eller størrelseguide, sidder vi klar til at hjælpe dig. Vi sidder både klar i vores kundeservice, så du kan få svar på dine sprøgsmål, men du er også velkommen i vores fysiske butik i Odense.

Rabat og udsalg af Copenhagen Luxe


Hos FashionDeluxe kører vi løbende med udsalg. Du kan blot tilmelde dig vores nyhedsbred, og få tilbud i indbakken før alle andre. Du finder vores udsalgs- og nedsat vare på udsalgssiden. Siden bliver løbende opdateret med nedsatte varer og items. Du kan med fordel følge vores facebookside og Instagram, her annoncerer vi også med kampagner og udsalgstilbud.