Copenhagen Shoes Støvler

Støvler er den modebevidste kvindes sikre valg. Støvler kan bruges året rundt, uden at folk sætter spørgsmålstegn ved det. Du kan her se de stilfulde støvler fra Copenhagen Shoes.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Copenhagen Shoes støvler

Mangler du de perfekte støvler til vinteren? Så har Copenhagen Shoes de rigtigt til dig. De laver sko af højeste kvalitet, støvlerne er designet med skandinavisk designværdoer.

We Care


We Care er et stemplet der bliver syet ind i læder, der udelukkende er forarbejdet ved bæredygtige metoder. Copenhagen Shoes opnår “We Care” stemplet, ved at læderet er certificeret af Leather Working Group med enten deres “Guld “ eller “Sølv” certificering. Dette stemple viser at Copenhagen Shoes garanteret at de overholder de højeste og mest miljørigtige standarder, sat af LWG.

Rabat og udsalg af Copenhagen Shoes


Hos FashionDeluxe kører vi løbende med udsalg. Du kan blot tilmelde dig vores nyhedsbred, og få tilbud i indbakken før alle andre. Du finder vores udsalgs- og nedsat vare på udsalgssiden. Siden bliver løbende opdateret med nedsatte varer og items. Du kan med fordel følge vores facebookside og Instagram, her annoncerer vi også med kampagner og udsalgstilbud.