Cras Bukser

Find dine favorit bukser fra Cras - Musthave buksen Celine kan findes her.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Cras bukser

Mangler du et par velsiddende og moderigtige bukser? Så led ikke længere. Brandet Cras giver dig et hav af valgmuligheder, om du leder efter et bar tætsiddende eller med vidde, kan du finde det her på siden. Med et stilsikkert par bukser kan du både være komfortabel og samtidig se moderigtig ud, om du skal på arbejde, i byen eller møde med veninderne. Cras er et brandt som udfordre sig selv med deres designs om det er unikke farver, mønstre eller snit, ved Cras hvordan man gør det helt moderigtigt.

Københavner-baserede brand


Cras Cph er et dansk mode-brand med rødder i den køberhavner-baserede kultur. De bliver i daglige tale også kaldet for Cras. Som har taget sit navn fra den latinske ordbog, og betyder ‘i morgen eller morgendagen’

Cras vil med deres tøj-kollektioner forsøge at give forbrugen stof til eftertanke, men uden at have en løftet pegefinger og uden at være hellige eller belærende. De elsker “dress up” fænomenet, samtidig med god omtanke og fokus på den gode kvalitet. Ikke nok med kun at anvende bæredygtige stoffer og materialer i produktionen, anvender de også plastik og affald til emballering af varerne. De anvender 100% genbrugsplast, når de sender varer til alle partnere og forhandlere.

Find det rigtige par Cras bukser hos FashionDeluxe.dk


Husk altid at tjekke størrelseguiden, før du køber Cras bukser online hos os. Det er nemlig en god ide, at du tjekker målene, så due r sikker på, du får bestilt den rigtige størrelse hjem i første hug. Ved at klikke ind på de forskellige modeller, kan du både se flere billeder af bukserne, læse om materialer og finde størrelseguiden. Det giver dig god mulighed for at tjekke de forskellige designs ud, så du får det rigtige par bukser til din garderobe.
Har du brug for hjælp til at finde det rigtige par, vil vi altid gerne hjælpe dig. Vi sidder både klar i vores kundeservice, så du kan få svar på dine spørgsmål, men du er også velkommen i vores fysiske butik i Odense.