Cras Kjoler

Her finder du alle de farverige kjoler fra Cras.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Crās-kjole

Iklæd dig en af de glamourøse kjoler fra det københavnerbaserede brand Crās. Vi har et nøje udvalgt sortiment fra det underskønne brand, som leverer langtidsholdbare, kvalitetsstærke kjoler i håbet om at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid for alle – uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik.

Crās – når kjoler skal være bæredygtige


Crās CPH – men som blot bliver kaldt for Crās – har base i København og rødder i den københavnske kultur, hvor de udviser en stor ære i at have fokus på alt fra æstetik til ansvar i deres kollektioner. Navnet er latin og betyder ”i morgen” eller ”morgendagen”, hvilket er et løfte til deres dedikerede kunder og deres branche i det hele taget.
Hele missionen for mærket er, at vi som forbrugere skal huske, at der også skal være en ”i morgen” for fremtiden, og det gør vi bl.a. ved at genoverveje og være velovervejede i vores modeforbrug. Det er ønsket om at skabe en bedre fremtid for os alle, men også at sikre, at der er en fremtid i det hele taget. Den fremtid er bæredygtig, men det betyder langt fra, at deres kjoler ikke kan være trendy, glamourøse og sjove samtidig.
Måden, hvorpå de tager hånd om fremtiden i deres produktion, er ved kun at bruge bæredygtige materialer og naturlige stoffer, der kan være med til at reducere miljøbelastningen. Det er bl.a. ved brug af genbrugspolyester, ECO-viskose og økologisk bomuld i deres produktion.

Dress up i en Crās-kjole


Ud over deres bæredygtighedsmission elsker Crās også ”dress up”-tanken, hvor de med deres forskellige kollektioner skaber den ene kjole efter den anden, der tager hensyn, men stadig kan bruges til livets mange og festlige begivenheder. Du skal ikke være bange for at være for fin eller for meget med en Crās-kjole, for det er nemlig formålet med de sprudlende farver og mønstre samt unikke detaljer.
En kjole fra Crās er skabt til at blive set, hvad end det er med de modige design, flotte farver eller mønsterkombinationer. Du har i hvert fald rig mulighed for at finde en kjole fra Crās i din yndlingsfarve, uanset om den er grøn, blå, lilla, pink, lyserød eller endda leopardmønstret.
Det har aldrig føltes mere rigtigt at skille sig ud fra mængden, som når du er i en Crās-kjole, hvor du kan udforske mange forskellige sammensætninger af fængende farvekombinationer, mønstre og ikke mindst snit og detaljer, der kan bruges til arbejde, fest eller andre steder i livet, som du synes trænger til glamour. Du vil uden tvivl føle dig som en bedre version af dig selv.

Forelsk dig i en Yvonne-kjole eller Celine-kjole fra Crās


Der er særligt to kjolevarianter, der har taget kvinder med storm, og som er elsket af kvinder i alle aldre. Det gælder for Yvonne-kjolen og Celine-kjolen fra Crās, der giver kvinder muligheden for at vise deres kvindelighed uden at gå på kompromis med komfort, kvalitet og klima. Brandet er nemlig bevidste om, hvor meget deres branche forurener på verdensplan, og dette skal der derfor selvfølgelig gøres noget ved.
Modellen Yvonne er en af Crās’ mere festlige kjoler, der findes i farver som sort, grøn og blå, der kan bruges til alle anledninger. Kjolen har en slå-om-effekt uden at være det, så du ikke skal bekymre dig om, at den går op, samtidig med at den har draperinger foran og bag på hoften for at give illusionen om en fladere mave og mindre talje. Den er oplagt, hvis du skal til en fin fest, ud at spise eller bare i byen med veninderne. Med et par hæle og nogle chunky smykker vil du være klar til at vise dig frem.
Crās’ Celine-kjole er derimod en perfekt hverdagskjole, du kan tage på på arbejde eller til brunch sammen med veninderne. Den er lavet i smukt fløjl med voluminøse ærmer, bemærkelsesværdige knapper og aftageligt bælte i taljen, så du kan få en figursyet form. Du kan både bære sneakers, støvler eller sandaler til kjolen, hvilket gør den oplagt at have på hele året og til alle livets begivenheder, hvor du vil føle dig smart og komfortabel.

Shop bæredygtige kjoler fra Crās hos FashionDeluxe


Hos FashionDeluxe elsker vi filosofien bag Crās og ikke mindst den måde, de designer deres kjoler på, der kan bruges af alle stilbevidste kvinder i forskellige aldersgrupper. Derfor er vi også utrolig stolte over at lagerføre deres kjoler og andet tøj på vores webshop, som vi ved vil glæde en masse.
Uanset om du er til Crās’ kjoler eller nogle af de mange andre brands, kommer vi løbende med gode tilbud, så du altid kan være sikker på at få høj kvalitet til en fornuftig pris. Har du brug for hjælp? Så kontakt os på mail eller telefon. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig på vej med at finde dit næste yndlings-item, som du ikke kan leve foruden. Det behøver nemlig ikke at være svært at være iklædt fashion, du elsker.