Cras Shorts

Farverige shorts fra Cras. Find popluære Nina shorts til sommeren her.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Cras shorts

Leder du efter et par sommershorts? Så har du ramt den rigtige side?
Hos FashionDeluxe har vi et bredt udvalg af shorts fra Cras. Leder du efter et par stribet, farverigt eller bare simple shorts, er du det rigtige sted. Cras er et brand som fokusere på at lave designs, som kan hjælpe med at pifte dit hverdagslook op.

Morgendagens mode-brand


Cras Cph er et dansk mode-brand med rødder i den køberhavner-baserede kultur. De bliver i daglige tale også kaldet for Cras. Som har taget sit navn fra den latinske ordbog, og betyder ‘i morgen eller morgendagen’

Cras vil med deres tøj-kollektioner forsøge at give forbrugen stof til eftertanke, men uden at have en løftet pegefinger og uden at være hellige eller belærende. De elsker “dress up” fænomenet, samtidig med god omtanke og fokus på den gode kvalitet. Ikke nok med kun at anvende bæredygtige stoffer og materialer i produktionen, anvender de også plastik og affald til emballering af varerne. De anvender 100% genbrugsplast, når de sender varer til alle partnere og forhandlere.

Med Cras for du som forbruger ganske enkelt nye fantastiske items, som kan pryde din garderobe med et lækkert twist. Du kan let spice din feminin stil op med kreative og farverige items - og bonus du kan endda gøre det helt stilbevidst med en god samvittighed i tankerne.

Lad forbrugeren vælge bæredygtigt


Hos Cras giver de muligheden til forbrugeren for at vælge et fornuftigt alternativ når der skal vælges nyt tøj. De lægger op til at forbrugeren kan tage et aktivt ansvarligt valg og handle med den Sune fornuft i baghovedet. Med Cras kan man som forbruger kode sig trendy og stilbevidst, uden at det er en større belastning for vores planet. Helt enkelt er man med Cras tøj som forbruger, med til at reducere forening og tøj spild som påvirker vores planet.

Hos FashionDeluxe er vi vilde med ideen og filosofien som ligger bag Cras. Vi er stolte over at tilbyde et brand, hvor der er tænkt over hele forsyningskæden. Det er ikke en tilfældig rejse, fra stof til færdigt produkt. Der er tænkt over, hvor de kan optimere ved produktionen, så de mindst muligt belaster miljøet. Husk du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på tlf: +45 65 90 89 man-fre 10-16, eller på mail: info@fashiondeluxe.dk