Daniel Silfen

Daniel Silfen er et dansk accessoires brand, der blev etableret i sensommeren 2013. Hos Daniel Silfen vægtes der høj kvalitet, solidt håndværk og stilfuldt design til priser de fleste kan relatere til. Brandet har i dag formået at få opbygget et solidt og stærkt koncept, som blandt andet byder på tasker, punge og som noget nyt halstørklæder.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Daniel Silfen Tasker & Punge

Det danske taskebrand Daniel Silfen blev grundlagt i 2013 og drives i dag af søskendeparret Daniel og Celine Silfen. Mærket kendetegnes ved at der bliver brugt ægte materialer og kvaliteten på skindet er højt. Produkt sortimentet er stort, ideen er at designe produkter der afspejler tendensen i hver sæson, men med tidløses klassiskere. Søskendeparret har stor passion for smukke kvalitets tasker, begge har nemlig fra en tidlig alder haft stor interesse for modebranchen og for stilfuldt design. Deres forældre var stiftere af Adax, så interesse for modebranchen er ikke fra fremmede.
Med deres unikke designs og iøjnefaldende farver, har deres brand fået stor interesse og er i dag et velkendt mærke.

Kvalitet til rimelig pris


Produkterne er til kvinderne som tør at gå med tasker der er iført lækre print, mønstre og skønne farver. Daniel Silfen er nemlig ikke bange for at sætte kulør på deres kreationer, det er præcis der de skiller sig ud og gør sig bemærket i modebranchen. Der bliver brugt kvalitets materialer, men der bliver også valgt spændende og anderledes teksturer, igen for at skabe sit eget.
Kvinden der ønsker at forkæle og pifte sit look op, skal helt sikkert tage et kig på vores sortiment på FashionDeluxe.dk, vi har nemlig både bæltetasker, almindelige tasker og smarte pengepunge. Når du vælger et Daniel Silfen produkt, er du altid sikker på at få ordentlig kvalitet til rimelig pris.

Fysisk butik i Odense


På FashionDeluxe.dk finder du masser af inspiration til garderobe og vi forkæler dig med kampagner og masser af nyheder. Du kan altid besøge os online, men du er selvfølgelig også velkommen til at besøge vores fysiske butik Affaire der ligger i Rosengårdcentret i Odense. Vi sender altid fragtfrit ved køb over 299 kr. og der er gratis returfragt på varer til fuld pris. Bestil inden kl. 14 og du har dine varer dagen efter.