Dawn X Dare

DAWN x DARE er en samling for kvinder, der tør tage stilling og som højt værdsætter god livskvalitet og ikke har noget imod at betale lidt ekstra for en god kvalitet. Tanken bag mærket er at skabe en samling, der indeholder alle de nødvendige ting, du bare har lyst til at hoppe ind om morgenen fra det tidlige "DAWN", hvor du klæder dig i de mest elskede strikvarer med stor komfort og blødhed til sent om aftenen, hvor festen begynder og kjolerne har brug for en mere sexet edgyness "DARE".
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Strik, Cardigan og Kjoler fra Dawn X Dare

Dawn X Dare blev lanceret i 2016 - Charlotte Vadum står bag som designer og creative manager for brandet, et brand som hurtigt har vokset sig kendt og stort. Mærket henvender sig til den moderne kvinde som ønsker kvalitet og tidløs design og tør at skille sig lidt ud fra mængden.
Dawn x Dare går ikke på kompromis med deres kvalitet, kollektionerne har ofte fokus på silke, strik og læder-naturmaterialer, hvor der bliver brugt nogle af de bedste materialer.

Bæredygtige og dansk design


Produkterne er bæredygtige og designet i Danmark og håndstrikket i Italien, derfor er hver enkelt Dawn x Dare strik helt unik og speciel.
Ønsker man mode hvor intet er overladt til tilfældighederne, men hvor hver eneste detalje er nøje overvejet og hvor der er brugt de lækreste materialer, du vil ikke være i tvivl når du mærker disse strik, cardigan, jakker eller kjoler.

Kvalitet og tidløs stil


Er du til kvalitet og tidløse stilarter kombineret med de nyeste modetendenser, er Dawn x Dare det rigtige valg. På FashionDeluxe.dk har vi udvalgt nogle af de flotteste designs fra Dawn X Dare - både smukke kjoler og farverige strik, som du kan mixe på kryds og tværs af hinanden, og selvfølgelig også sammen med vores andre varer. Vi har lækre mærker som Ravn, Lollys Laundry, Coster Copenhagen og Stine Goya. Vi har fornuftige priser på vores varer, både her på webshoppen men også i vores butikker. Vi har et stort udvalg  alt fra kjoler, jakker, bukser, bluser, sko, støvler og Accessories

Shop på FashionDeluxe.dk


På FashionDeluxe.dk ønsker vi at gøre din shopping oplevelse nem og problemfri - derfor har vi dag til dag levering hvis du bestiller senest kl 14.00 på hverdage og gratis fragt ved køb over 299 kr. Vi tilbyder 14 dages returret- og gratis retur på ikke nedsatte varer.
Er du i tvivl om noget kan du altid ringe til kundeservice med spørgsmål omkring din bestilling eller hvis du ønsker specifikke mål på enkelte styles. Kontakt os i dag på tlf. 6590 4589 eller mail info@fashiondeluxe.dk

© copyright fashiondeluxe.dk