Køb skind fra Depeche på FashionDeluxe.dk

Janni Hørdum revitaliserede Depeche i 2008. Depeche har dedikeret sig til at skabe et ærligt og underspillet design. Alle materialer består idag af de bedste skind materialer, hvor der før det var en bred vifte af produkter i forskellige materialer. Det nye koncept hos Depeche er at fokusere på bælter, tasker og lidt mode i høj kvalitet.
Jannis vision om at skabe et fashion brand, der er velovervejet i kvalitet, funktionalitet og med produkter i et tilgængeligt prisleje, danner nu værdigrundlag for virksomheden.
Med kåringen som “Årets Unge Erhvervsleder 2014” har Janni og teamet bag skabt et brand med særlig passion for det gode håndværk, de bedste materialer og underspillet detaljer.

De bedste skindmaterialer


Det er nemt at se på Depeches varer at der er kræset om hver detalje - her har man turde at være kreativ, modet til at stole på sine feminine intuitioner, en stærk forretningsforståelse og have et skabt øje for de vigtige detaljer. Der er blevet brugt de bedste skind materialer, for at opnå en lang levetid på varerne. Vi har på FashionDeluxe.dk nøje udvalgt de bedste varer fra Depeche - lige fra bælter med fede detaljer, skindbukser i moderne look og skind overdele.
Du vil nemt kunne mixe de forskellige Depeche skindvarer med alle vores andre brand, f eks en feminin bluse til de rå skindbukser. Vi har mange mærker som Sofie Schnoor, Neo Noir, Birgitte Herskind og Second Female.

Gratis fragt over 299kr


Husk vi altid har gratis fragt ved køb over 299 kr. Bestiller du inden kl 14, sender vi varen sammen dag - vi ønsker at det skal være nemt og hurtig at bestiller online så alle vores kunder er 100 % tilfredse. Der er altid 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt på varer til fuld pris.Du kan både besøge os online her, samt fysisk i vores flotte butikker i Odense, hvor vi står klar til at hjælpe dig.