Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen er inspireret af den skandinaviske enkelhed, hvilket giver noget feminint og behageligt at have på. Hun arbejder løbende på at opbygge et internationalt mærke af stil og kvalitet med en præference for naturlig skønhed og naturlige materialer.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen blev stiftet tilbage i 1993 i Hornbæk af Ilse selv. Ilse Jacobsen er den kreative iværksætter og alsidige designer siden begyndelse. Det hele  startede med en selvstændig butik i Hornbæk på Nordsjælland ca. 1 time fra København. Siden den spæde begyndelse i 1993 er Ilse Jacobsen vokset til både ind og udland. Brandet blev hurtigt udbredt til konceptbutikker i Danmark, Norge, Sverige, Island og England. Siden er de blevet en del af sortimenter i stormagasiner verden over, og i dag eksporteres Ilse Jacobsen produkterne til over 30 lande. Deres stærke produktsortiment af gummistøvler, regntøj, kjoler, sko, accessories og beauty er et anerkendt brand verden over med succesfaktor. Den seneste produktudvikling er kollektionen Vov og Vuf, som Ilse har opstartet med hendes datter Natascha. Ilse inspireres af den nordsjællandske idyl. Hornbæk er et attraktivt område på det nordlige sjælland, hvor der strømmer turister til i sommermånederne. Det naturskønne område med skov, vand og strand er yderst smukt og velbesøgt. Det naturskønne og den følelse af afslappethed med får i områder inspirerer Ilse.


Ilse har gennem tiden som iværksætter udviklet og skabt forskellige kollektioner og produktlinjer. Hun startede med at designe sko og gummistøvler, som var grundidéen bag Ilse Jacobsen. Det startede med at være de originale gummistøvler, som er produceret i naturligt gummi. De blev taget med storm, og lige pludselig var gummistøvlen en fast del af moden. I 2009 lancerede Ilse idéen Blomsten by Ilse Jacobsen. Blomsten-kollektionen er en del af livet i naturen. Kollektionen består af alt fra blomster, planter og krukker til chokolade. Ilse er en ægte iværksætter og det kommer særligt til udtryk med hendes kreativitet. Allerede i 2013 åbnede hun et kurbad og opholdshotel i Hornbæk. Det er et skønt sted hvor folk kommer langvejs fra, for at slappe af og nyde opvarmet kurbad i luksuriøse omgivelser. Hendes seneste skud på stammen er Vov og Vuf, som hun startede i 2020. Det er en kollektion af tøj og tilbehør til hunde, hvor Ilses kreative inspiration fra naturen også kommer til udtryk. Ilse holder blandt andet også foredrag om hendes livsstil og spændende rejse til der hvor hun er i dag. Hun holder foredrag i Danmark, Norge og Sverige. Ilse nyder at fortælle og inspirere andre med hendes historie.


Ilse Jacobsen gummistøvler


Hos Fashion Deluxe er vi stolte af at tilbyde de gode kvalitetsprodukter fra Ilse Jacobsen. I Danmark regner det omkring halvdelen af årets dage, og derfor er gummistøvler et must til enhver garderobe. Ilse Jacobsen er kendt for deres udbud af gummistøvler. De er praktiske og holdbare, samtidig findes de i næsten alle regnbuens farver. Du kan vælge det oplagte praktiske valg, ud fra hvilket behov du netop har. Gummistøvlerne findes både i korte ankel modeller eller i knæhøjde modeller. Du finder også et stort udvalg af stilfulde gummistøvler, som pifter ethvert hverdags-outfit op. De fås med forskellige smarte detaljer og med eller uden snøre. Du finder med sikkerhed altid et par gummistøvler som passer til din smag, om du er til afdæmpede farver som grå og sort, eller til prydende knaldgul eller postkasserød. Gummistøvlerne kan både bruges dem i regnvejr med matchende regnjakke, eller du kan integrere dem i hverdags-outfittet, fx med en rå jakker. Nu kan gummistøvlerne også fås med hæl, så du let kan være smart og elegant i det danske gråvejr.


Regnjakker til enhver kvinde


Regntøj behøves ikke at ligne regntøj. Ilse Jacobsen tilbyder et bredt udvalg af smart og stilet regntøj, så du ikke længere skal gå på kompromis med stilen i regnvejret. Du kan let med Ilse regntøjet være tør og føle dig behagelig tilpas, samtidig med du er smart og elegant. Regntøj fra Ilse Jacobsen er produceret i lækre materialer og i et yderst tidløst design. Tøjet er kompromisløs og god kvalitet. Der er tænkt på komforten, så du både gå langt og cykle iført Ilse Jacobsen regntøj. Du finder regntøj i et hav af farver og modeller, så du med sikkerhed finder noget i din smag. Uanset om du skal i skoven med hunden eller ind til byen med veninderne, så er Ilse Jacobsen regntøj en sikker vinder.


Hos Fashiondeluxe.dk finder du også den helt ideelle mulighed til sommerens aktiviteter. Nemlig med Flip Flops, eller rettere Klip Klappere som de også kaldes. De kan netop give sommerkjolen et mere afslappet “terrassehygge” look. Flip Flops findes i et hav af farver. Ilse Jacobsen Flip Flops findes både basic casual sort og sprudlende farver. Du får med garanti komfort for alle pengene med Ilse Jacobsen Flip Flops, for bunden er designet i rippet materiale, så det giver en fod masserende effekt.


Ilse Jacobsen hos fashiondeluxe.dk


Husk at vi hos fashiondeluxe.dk altid giver 14 dages fri retur*, på alle ikke nedsatte varer. Hvis du køber for over 299,- så giver vi selvfølgelig fragten. Bestiller du inden kl. 14:00, så sørger vi for at sende din ordre samme dag. Hos fashiondeluxe.dk sender vi med GLS eller DAO, så får din pakke inden for 1-2 hverdage. Vi sidder altid klar i kundeservice til at hjælpe eller vejlede dig med modeller eller størrelser. Så skulle du være i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid ringe til os man - fre fra kl. 10 - 16 på tlf. +45 6590 4589, du kan også altid sende os en mail til info@fashindeluxe.dk.


Ilse Jacobsen udsalg


Hos fashiondeluxe.dk har vi løbende udsalg på lækre produkter fra Ilse Jacobsen. Du kan holde dig opdateret på udsalg på shoppen ved at klikke her. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil vi også løbende opdaterer din indbakke med udsalgsvarer. I vores nyhedsbrev udsender vi blandt andet også nye kollektioner og eksklusive invitationer til kundeevents i butikken.