InWear

InWear er et dansk designerbrand, der blev grundlagt i Købehavn tilbage i 1969. Dengang blev brandet til med ideen om at skabe et feminint og stærkt look til modebevidste city-piger – og det er i dag de samme værdier, de sælger deres populære varer på. InWear er derfor blevet et eksklusivt mærke, der henvender sig til de kvinder, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller materialer. På verdensplan repræsenterer de over 40 butikker, primært i Norden, og succesen er til at tage og føle på – både herhjemme og i udlandet.
Kategorier
Pris
Farve

InWear Modetøj

InWear hos FashionDeluxe.dk


Her på siden er vi stolte over at kunne præsentere et stort og bredt udvalg af lækre kvalitetsvarer fra InWear. Stilen er gennemgående moderne og klassisk, med et pift af noget urbant. Udvalget her på siden rummer alt fra kjoler i unikke mønstre, til chikke blazere, elegante frakker og lækre bukser, der hver især får de bedste sider og former frem i dig. Uanset hvad du falder for, så er du sikret et produkt, der følger tidens trends og tendenser, og som samtidig lever op til alle dine forventninger om kvalitet og design. Trænger din garderobe til nyt liv, og føler du for virkelig at forkæle dig selv, så bør du ikke snydes for et stykke af den ypperste danske mode. Med InWear kan du blive klædt på til enhver begivenhed, lige fra en dag på kontoret til en familiefødselsdag eller en middag med kæresten. Find et smukt sæt eller kombiner efter dine egne ønsker – mulighederne er mange, og det er kun dig selv, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. Materialevalget spænder vidt, og du finder derfor tøj i både blonder, velour, denim samt med mange fine detaljer i form at flotte snit og pailletter.Køb hos os


Hos FashionDeluxe fører vi et stort udvalg af lækre kvalitetsbrands til både mænd og kvinder. Til kvinder finder du andre populære brands som Baum und Pferdgarten, By Malene Birger og Custommade, som alle dominerer det danske modebillede med deres luksuriøse designs. Køber du her hos os, så afsender vi dine varer samme dag, såfremt du bestiller inden kl. 12 på en hverdag, og dermed kan du se frem til at modtage dit nye køb fra InWear hurtigt. Vil du gerne være med på den nyeste mode og oven i købet føle, at du er iklædt nogle fantastiske metervarer, der føles dejlige mod huden, så er InWear det helt rigtige valg.