Just Female

JUST er et københavnsk baseret moderne tøj mærke. Grundlagt i 2007 og stærkt påvirket af sin skandinaviske arv, er JUST et modefænomen, der vovede at gå ud over de klassiske kvindelige silhuetter.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Nordiske styles som du ikke må gå glip af

Just Female er helt igennem et københavnerbaseret brand. De vil med deres tøj vise at de tager hensyn til miljøet og den sociale ansvarlighed. Just Female blev grundlagt i tilbage i 2007. Stifter Pernille Andersen og designer Nadia Cerri deler sammen en stor passion for det moderne og det tidløse. De har begge store forretningskompetencer og øje for hvilke trends der rører på sig, og dette kommer også særligt til udtryk i deres kollektioner. Pernille og Nadia som står bag brandet, finder størstedelen af deres inspiration i det Københavnske liv. Den specielle kultur og nordiske gadestil finder de yderst spændende og interessante i deres designproces. Hos Just Female kombinere man de rene skandinaviske linjer, med det sofistikerede og rå look i høj kvalitet. De går meget op i at designe styles som du kan både bruge til hverdag og fest, blot ved enten at nedtone eller pifte det op. Just Female items bliver med sikkerhed dine nye garderobe-favoritter i lang tid. Hos Just Female er der der øje for detaljen og de sofistikerede twists.

Hos Just Female er de tre nøgleord: Det rene, sofistikeret og det moderne.

De ord kommer særligt til udtryk deres kollektioner år efter år. Dette er ordene som beskriver deres designs udseende. Man kan sige at det er de tre ord, som er retningslinjerne for deres design og udvikling af nye kollektioner. De tre ord er grundlaget for den historie designerne gerne vil fortælle med deres tøj. Det moderne kommer også frem i deres styles. Man må sige at de om nogen, har fingeren på pulsen når det handler om mode og nye trends. Deres formål er at skabe tøj, som er let at style og er i yderst god kvalitet. Du finder alt fra strik i lækre farver til rå læderbukser hos Just Female.
Siden de udkom med deres aller første kollektion til Copenhagen Fashion Week i 2007, har de videreudviklet til nye højder. De fastholder deres twist mellem det skandinaviske rene linjer og de tilførte sofistikerede detaljer. De formår samtidig at have fingeren på pulsen omkring hvilke trends og tendenser der rører på sig. Tøjet er fremstillet i gode materialer med de fineste snit og smarte detaljer. Just Female er til kvinden som er casual og elegant. Kvinder som er tilhænger af kvalitet og pasform med moderigtige detaljer. Just Female designer alt fra søde bluser, smarte kjoler til rå læderbukser.


Bukser og jeans fra Just Female


Om du er til bukser eller jeans, så finder du altid et par som falder i din smag med Just Female. Alle bukser og jeans er designet med fokus på kvalitet og pasform, så du altid føler dig tilpas. Den gode kvalitet er med til at sikre de er behagelige at have på dagen lang. Der er bukser i mange forskellige materialer som silke, bomuld, læder eller viskose.


Kjoler til alle


Hos fashiondeluxe.dk tilbyder vi en række forskellige kjoler i sæsonens trends. Uanset om du er til kjoler i smukke print eller til de afdæmpede ensfarvede, så finder du altid noget hos Just Female. Kjolerne findes i forskellige længder, fra korte til mellem længde og helt lange. Sætter du pris på kvalitet og design, så bliver en kjole fra Just Female med sikkerhed en favorit i din garderobe.


Et brand til moden og de populære trends med succes. Du finder mange forskellige designs i kollektionerne fra Just Female. Kjoler i blomstrede farverige print, til de lune sommeraftener, og striktrøjer i den blødeste kvalitet i afdæmpede farver til de kolde vintermåneder.
Hos fashiondeluxe.dk har vi nøje udvalgt de fedeste styles fra kollektionerne til vores webshop. Du kan med sikkerhed finde noget der falder i din smag. Uanset om du er på udkig efter en enkelt bluse eller trøje til hverdagen på kontoret, eller en smuk kjole til weekendens begivenheder, så kan du helt sikkert finde dit næste outfit på fashiondeluxe.dk. Tag et kig på vores udsalg og se vores lækre tilbud, som løbende bliver opdateret med nye styles. Vi sidder altid klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige kjole eller accessories du måtte mangle.


Just Female udsalg


Vi har løbende tilbud og udsalg på Just Female designs. Du kan altid følge med i vores udsalg på vores udsalgsside i webshoppen. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og få en rabatkode på 10% ved oprettelse. I vores nyhedsbrev sender vi information om nye kollektioner, udsalg og meget mere. Vi sender også eksklusive invitationer til kundeevents i butikken. Du kan tilmelde dig lige her.


Husk at vi hos fashiondeluxe.dk altid tilbyder fri retur i 14 dage på alle ikke nedsatte varer. Hvis du køber for 299,- giver vi også gratis fragt*. Hvis du bestiller din ordre på webshoppen inden kl. 14:00, så sørger vi for at sende dine varer samme dag. Vi benytter både GLS og DAO til levering af pakker, så får dine varer inden 1-2 hverdage*. Vores kundeservice sidder altid klar til at hjælpe eller vejlede dig. Du er altid velkommen til at ringe til os man - fre kl. 10 - 16 på tlf. +45 65 90 45 89, eller du kan også sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk.