Just Female

JUST er et københavnsk baseret moderne tøj mærke. Grundlagt i 2007 og stærkt påvirket af sin skandinaviske arv, er JUST et modefænomen, der vovede at gå ud over de klassiske kvindelige silhuetter.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Nordiske styles som du ikke må gå glip af

JUST FEMALE er et dansk brande, som er placeret i København. Brandet er indbegrebet af den skandinaviske og nordiske stil, som både er meget populær herhjemme, men også internationalt.

Som udgangspunkt designer JUST FEMALE meget klassiske styles, men der er også plads til små afvigelser i form af styles med nytænkende facon og design. Du kan derfor finde en masse fede styles med mønstre, som med fordel kan kombineres med de mere neutrale og klassiske styles.

De fleste modeelskere vil nok give os ret i, at tøjkollektionerne fra JUST FEMALE er et fryd for øjet, og siden 2007, hvor JUST FEMALE  blev grundlagt, har modeindustrien stået i kø for at få fingre i de fine styles.

JUST FEMALE er et meget populært mærke som bliver forhandlet rigtig mange steder, af den simple årsag, at det er yderst efterspurgt. Vi har selv den store glæde at forhandle JUST FEMALE, derfor kan du finde et stort udvalg af JUST FEMALE på vores hjemmeside FashionDeluxe.


De smukke styles fra JUST FEMALE passer både til den unge, selvsikre kvinde, såvel som den modne kvinde med forkærlighed for simple og klassiske styles.


JUST FEMALE - Få en knivskarp stilJUST FEMALE kan kendetegnes ved at have en sofistikeret stil, med simple og enkle silhuetter og hvor der er kælet for detaljerne og de bemærkelsesværdige printes, materialer og farver.
Danske JUST FEMALE har en speciel og ekstraordinær sans for detaljer, og deres items kan til hver en tid kombineres med minimalistiske såvel som overdådige smykker, så du på den måde kan skabe dit helt eget look.

Nu hvor vinteren så småt står for døren, kan du her hos FashionDeluxe finde et stort udvalg af udsøgte vinterstyles fra JUST FEMALE.

Sammensæt dit helt eget vinterlook med feks. En lækker   strik, sammen med et par stilfulde bukser. Er du mere til det klassiske look, så kan du med fordel sammensætte en fin skjorte,  sammen med en perfekt blazer og en nederdel eller et par business bukser, som matcher blazeren.


JUST FEMALE  - Fokus på (de)taljenI vores store udvalg fra JUST FEMALE kan du finde et hav af forskellige items, til enhver anledning. Du kan både finde de lækreste striktrøjer, klassiske kjoler og bukser og ikke mindst de smukkeste frakker og jakker.

Tøv ikke med at tilføje minimalistiske og feminine detaljer fra JUST FEMALE til din garderobe. De fleste styles fra JUST FEMALE kan bruges til hverdag, men kan også hurtigt piftets op med accessories, for at få et mere festeligt udtryk. Du vil opleve at der er fokus på at fremhæve taljen i de forskellige kollektioner fra JUST FEMALE. Dette ser du feks. I deres Ethel kjole, eller i Myrna blazerjakken, begge styles er meget klassiske og feminine.

Har du brug for ny inspiration? Så tag et kig på vores sortement fra JUST FEMALE, og få en knivskarp stil.