Karmamia Copenhagen

KARMAMIA Copenhagen er et dansk modemærke med en anderledes tilgang til mode og design. Grundlæggeren og den kreative direktør, Mia Louise Jellig-Nielsen, har en baggrund inden for journalistik og bor i Dubai, hvor alle KARMAMIA-styles er lavet lokalt af mærkets egne skrædder. Dette giver en unik mulighed for at lave nye stilarter inden for uger, hvilket gør KARMAMIA-stilarter altid opdaterede med de nyeste trends. Målet er at klæde kvinder i moderne tøj med særlig opmærksomhed på pasformen og i klassiske farver og linjer - hvilket gør tøjet brugbart igen og igen som en ægte klassiker. KARMAMIA ønsker at lave tøj, der varer mere end en sæson.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Print og smukke farver fra Karmamia Copenhagen ❤︎

Karmamia Copenhagen er et dansk modemærke, der blev lanceret i sommeren 2016 af Mia Louise Jelling-Nielsen, som er kendt i den danske modebranche og har været med til at skabe Danmarks første 24-timers nyhedskanal. Karmamias kollektioner kan oftest spottes på kendte tv værter, mode bloggere og instagrammere. Brandet har en forkærlighed for feminine prints, farver og pasform. Grundlægger og kreativ direktør Mia Louise bor i Dubai.
Det eksklusive modemærke har sine rødder plantet i Skandinavien, hvor den minimalistiske stil danner rammerne for kollektionerne, samt et strejf af Mellemøsten, hvor tøjet bliver produceret.
Tøjet bliver produceret af små lokale skræddere i Dubai, hvor hver enkelt stykke tøj bliver syet i hånden - det er nemt at se der er kræset om detaljer og at håndværket er i topklasse. Karmamia  er specialister i at skabe et smukt sammenspil mellem det skandinaviske og mellemøstlige. Mia Luise bor tæt på de lokale skræddere, og har derfor mulighed for at lave nye designs og kollektioner inden for få uger. Det er helt klart brandets fordel, at der er tæt samarbejde mellem produktion og Mia Louise. Ved at være i tæt samarbejde med produktionen, kan Mia Luise være med til at sikre ordentlige produktionsforhold, her kan hun være overvåge og garantere hele processen forløber under gode forhold. Hos Karmamia har man en anderledes tilgang til at skabe tøj, end hos andre nærliggende brands. Her går man op i bæredygtighed for vores planet og gode forhold for produktionen. De har, på deres eget produktionsanlæg i Dubai, daglig kontakt og interagerer med skrædderne dagligt. Dette giver den unikke mulighed for at holde produktionen kørende ift. efterspørgslen. Dermed er Karmamia med til at reducere overproduktion af tøj. De fleste stoffer som bliver anvendt til produktionen, er et kunstigt satin materiale i høj kvalitet. Det kræver meget mindre vand at fremstille satin end f.eks. bomuld. Karmamias satin materiale har et lavt co2-aftryk på ca. 5 kg. co2 pr. 1 kg. færdig stof, hvor f.eks. silke, viskose og bomuld har op mod 40 kg. co2 pr. 1 kg. færdig stof.

Karmamia er stormet frem indenfor modebranchen, trods deres korte tid i faget. Karmamia forhandles allerede nu på Færøerne, på island og i Sverige, Norge, Italien og Schweiz.

Unikke prints


Hos Karmamia fokusere man meget på at skabe tøj, som kvinden kan bruge sæson efter sæson. De stræber efter at skabe lave tøj, som kan bruges på flere måder, så de kan blive favoritter i garderoben. Derfor ser man mange smukke klassikere, som går igen i nye kollektioner i nye farver. Stilen er klassisk med et moderne twist, lækre prints og eksklusive materialer. Der er også lagt vægt på at lave tøj som er komfortabelt, langtidsholdbart og som kan bruges på kryds af alle sæsoner. Karmamia Copenhagen er særlig kendt for deres leopard prints og camouflage prints, hvor der ikke er gået på kompromis med de smukke farver og helt igennem unikke prints. Kvinden der ønsker moderne tøj med fokus på pasform og klassiske farver og snit i et tidløs design, bør investere Karmamia Copenhagens smukke styles, da man kan være sikker på at have et stykke tøj der kan bruges igen og igen. Deres print leder tankerne hen på de altid smukke styles fra Stine Goya. Du finder alt fra festlige kimonoer i farvespil og prints til afdæmpede smukke bluser til hverdag. Der er tænkt på enhver detalje i alle Karmamia styles. Deres tøj kommer i den blødeste kvalitet, og er yderst lækkert og behageligt.


Shop på FashionDeluxe.dk


Vi har på FashionDeluxe.dk håndplukket de flotteste designs fra Karmamia Copenhagen - smukke styles der både kan bruges til en bytur eller hvis man bare ønsker at klæde sig lækkert i hverdagen uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Når du bestiller tøj online får du altid gratis fragt ved køb over 299 kr. og 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt på varer til fuld pris.
Besøg os online eller i vores butik Affaire i Odense - vi har et stort og interessant udvalg af modetøj. Husk du kan også afhente og returnere din pakke i butikken.

Karmamia udsalg


Hos fashiondeluxe.dk holder vi løbende udsalg på de lækre styles fra Karmamia. Hold øje med vores udsalg på shoppen. Her finder du lækkert modetøj af høj kvalitet og i mange afskygninger. Vi sætter løbende nye varer på tilbud eller udsalg, så hold godt øje med siden. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke her. Du får oven i hatten 10% på dit næste køb, på alle ikke nedsatte varer ved tilmelding af nyhedsbrev. Vi sender her løbende gode tilbud og udsalg. Vi sender inspiration til styles, når der kommer nye kollektioner og meget mere. Desuden får du helt eksklusivt invitationer til kundeevents i butikken Affaire i Rosengårdcentret.

Husk også at vores kundeservice altid sidder klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf. +45 6590 4589 alle hverdage fra 10-16. Du er også altid velkommen til at sende os en mail info@fashiondeluxe.dk.

© copyright fashiondeluxe.dk