Karmamia Copenhagen

Karmamia Copenhagen er et eksklusivt brand, der tilbyder en bred vifte af smukke og unikke stykker tøj. Hver eneste Karmamia Copenhagen produkt er designet med en særlig opmærksomhed på detaljer og er fremstillet af de fineste materialer, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed.

Karmamia Copenhagens kjoler er inspireret af den skandinaviske designtradition og kombinerer enkelhed og elegance med et moderne twist. Deres kollektioner er fyldt med smukke farver, mønstre og teksturer, der gør det let at finde det perfekte tilbehør til enhver lejlighed. Du kan finde udvalget af kjoler her.

Uanset om du er på udkig efter et par fine bukser, en elegant top eller en unik skjorte, så vil du finde det i Karmamia Copenhagens kollektion. Deres skjorter er perfekte til at give dit outfit et ekstra pift og til at tilføje lidt ekstra stil til din garderobe. Skjorterne fra Karmamia Copenhagen, finder du her.

Men Karmamia Copenhagen er ikke kun tøj. De tilbyder også en række forskellige accessories, herunder net og mundbind. Disse accessories er designet med samme opmærksomhed på detaljer og kvalitet, og vil hjælpe dig med at fuldende dit look på en elegant og stilfuld måde. Se de kvalitetsbevidste accessories her.

Karmamia Copenhagen er kendt for deres høje kvalitet og unikke design, og deres produkter er blevet populære over hele verden. Deres bukser er perfekte til enhver kvinde, der ønsker at tilføje lidt ekstra stil til sit look. Se det store udvalg af bukser her.

Så uanset om du er på udkig efter den perfekte top til en særlig lejlighed, eller du bare ønsker at forkæle dig selv med noget smukt og unikt, så er Karmamia Copenhagen det rigtige valg. Deres produkter er en investering i stil og kvalitet, som du vil elske i mange år fremover. Toppene fra Karmamia Copenhagen findes her.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Karmamia Copenhagen ❤︎ Print og smukke farver

Karmamia Copenhagen er et dansk modemærke, der blev lanceret i sommeren 2016 af Mia Louise Jelling-Nielsen. Jelling-Nielsen er kendt i den danske modebranche, og har derudover været med til at skabe Danmarks første 24-timers nyhedskanal. Karmamias kollektioner kan derfor ofte spottes på kendte tv-værter, modebloggere og instagrammere. Brandet har en forkærlighed for feminine prints, farver og pasform. Grundlægger og kreativ direktør Mia Louise bor i Dubai.
Det eksklusive modemærke har sine rødder plantet i Skandinavien, hvor den minimalistiske stil danner rammerne for kollektionerne, samt et strejf af Mellemøsten, hvor tøjet bliver produceret.
Tøjet bliver produceret af små lokale skræddere i Dubai, hvor hver enkelt stykke tøj bliver syet i hånden - det er nemt at se der er kræset om detaljer og at håndværket er i topklasse. Karmamia er specialister i at skabe et smukt sammenspil mellem det skandinaviske og mellemøstlige. Mia Louise bor tæt på de lokale skræddere, og har derfor mulighed for at lave nye designs og kollektioner inden for få uger. Det er helt klart brandets fordel, at der er tæt samarbejde mellem produktion og Mia Louise. Ved at være i tæt samarbejde med produktionen, kan Mia Luise være med til at sikre ordentlige produktionsforhold, her kan hun være overvåge og garantere hele processen forløber under gode forhold.
Hos Karmamia har man en anderledes tilgang til at skabe tøj, end hos andre nærliggende brands. Her går man op i bæredygtighed for vores planet, og gode forhold for produktionen. De har, på deres eget produktionsanlæg i Dubai, daglig kontakt og interagerer med skrædderne dagligt. Dette giver den unikke mulighed for at holde produktionen kørende ift. efterspørgslen. Dermed er Karmamia med til at reducere overproduktion af tøj. De fleste stoffer som bliver anvendt til produktionen, er et kunstigt satinmateriale i høj kvalitet. Det kræver meget mindre vand at fremstille satin end f.eks. bomuld. Karmamias satinmateriale har et lavt co2-aftryk på ca. 5 kg. co2 pr. 1 kg. færdigt stof, hvor f.eks. silke, viskose og bomuld har op mod 40 kg. co2 pr. 1 kg. færdigt stof.

Karmamia er stormet frem indenfor modebranchen, trods deres korte tid i faget. Karmamia forhandles allerede nu, udover i Danmark, på Færøerne, på Island samt i Sverige, Norge, Italien og Schweiz.

Karmamia kjoler i smukke prints og farver


Hos Karmamia fokusere man meget på at skabe tøj, som kvinden kan bruge sæson efter sæson. De stræber efter at skabe lave tøj, som kan bruges på flere måder, så de kan blive favoritter i garderoben. Derfor ser man mange smukke klassikere, som går igen i nye kollektioner i nye farver. Stilen er klassisk med et moderne twist, lækre prints og eksklusive materialer. Der er også lagt vægt på at lave tøj, som er komfortabelt, langtidsholdbart og som kan bruges på kryds af alle sæsoner. Karmamia Copenhagen er særlig kendt for deres leopard prints og camouflage prints, hvor der ikke er gået på kompromis med de smukke farver og helt igennem unikke prints. Kvinden der ønsker moderne tøj med fokus på pasform og klassiske farver og snit i et tidløs design, bør investere Karmamia Copenhagens smukke styles, da man kan være sikker på at have et stykke tøj der kan bruges igen og igen. Deres print leder tankerne hen på de altid smukke styles fra Stine Goya. Du finder alt fra festlige kimonoer i farvespil og prints til afdæmpede smukke bluser til hverdag. Der er tænkt på enhver detalje i alle Karmamia styles. Deres tøj kommer i den blødeste kvalitet, og er yderst lækkert og behageligt.
Blandt mærkets mest populære produkter kommer det ikke som nogen overraskelse, at der optræder flere af deres kjoler. Karmamia kjoler er en sikker vinder, hvor de med deres klassiske silhuetter og smukke prints vil passe ind i de flestes garderober. Kjolerne kan bruges til mange forskellige lejligheder, hvor det er op til de resterende elementer i looket at sætte finish på. Skal du bruge en kjole til fest, så vil Karmamia Noelle kjole være en oplagt mulighed med et par stiletter til, og nogle smukke smykker. Søger du derimod en kjole til hverdagen, så er Karmiamia Nakita kjole et godt valg, der kan kombineres med både støvler og sneakers.

Karmamia udsalg


Hos fashiondeluxe.dk holder vi løbende udsalg på de lækre styles fra Karmamia. Hold øje med vores udsalg på shoppen. Her finder du lækkert modetøj af høj kvalitet i mange afskygninger. Vi sætter løbende nye varer på tilbud eller udsalg, så hold godt øje med
siden. Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Du får oven i hatten 10% på dit næste køb, på alle ikke nedsatte varer ved tilmelding af nyhedsbrev som du kan finde ved at klikke her. Vi sender her løbende gode tilbud og udsalg. Vi sender inspiration til styles, når der kommer nye kollektioner og meget mere. Desuden får du helt eksklusivt invitationer til kundeevents i butikken Affaire i Rosengårdcentret

Shop på FashionDeluxe.dk


Vi har på FashionDeluxe.dk håndplukket de flotteste designs fra Karmamia Copenhagen - smukke styles der både kan bruges til en bytur eller hvis man bare ønsker at klæde sig lækkert i hverdagen uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Når du bestiller tøj online, så får du altid gratis fragt ved køb over 299 kr. og 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt på varer til fuld pris.
Besøg os online eller i vores butik Affaire i Odense - vi har et stort og interessant udvalg af modetøj. Husk du kan også afhente og returnere din pakke i butikken.

Husk også at vores kundeservice altid sidder klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på tlf. +45 6590 4589 alle hverdage fra 10-16. Du er også altid velkommen til at sende os en mail info@fashiondeluxe.dk.

© copyright fashiondeluxe.dk