Karmamia Copenhagen

KARMAMIA Copenhagen er et dansk modemærke med en anderledes tilgang til mode og design. Grundlæggeren og den kreative direktør, Mia Louise Jellig-Nielsen, har en baggrund inden for journalistik og bor i Dubai, hvor alle KARMAMIA-styles er lavet lokalt af mærkets egne skrædder. Dette giver en unik mulighed for at lave nye stilarter inden for uger, hvilket gør KARMAMIA-stilarter altid opdaterede med de nyeste trends. Målet er at klæde kvinder i moderne tøj med særlig opmærksomhed på pasformen og i klassiske farver og linjer - hvilket gør tøjet brugbart igen og igen som en ægte klassiker. KARMAMIA ønsker at lave tøj, der varer mere end en sæson.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Print og smukke farver fra Karmamia Copenhagen ❤︎

Karmamia Copenhagen er et dansk modemærke, der blev lanceret i sommeren 2016 af Mia Louise Jelling-Nielsen, som er kendt i den danske modebranche og har været med til at skabe Danmarks første 24-timers nyhedskanal. Karmamias kollektioner kan oftest spottes på kendte tv værter, mode bloggere og instagrammere.
Det eksklusive modemærke har sine rødder plantet i Skandinavien, hvor den minimalistiske stil danner rammerne for kollektionerne, samt et strejf af Mellemøsten, hvor tøjet bliver produceret.
Tøjet bliver produceret af små lokale skræddere i Dubai, hvor hver enkelt stykke tøj bliver syet i hånden - det er nemt at se der er kræset om detaljer og at håndværket er i topklasse.

Unikke prints


Stilen er klassisk med et moderne twist, lækre prints og eksklusive materialer. Der er også lagt vægt på at lave tøj som er komfortabelt, langtidsholdbart og som kan bruges på kryds af alle sæsoner. Karmamia Copenhagen er særlig kendt for deres leopard prints og camouflage prints, hvor der ikke er gået på kompromis med de smukke farver og helt igennem unikke prints. Kvinden der ønsker moderne tøj med fokus på pasform og klassiske farver og snit i et tidløs design, bør investere Karmamia Copenhagens smukke styles, da man kan være sikker på at have et stykke tøj der kan bruges igen og igen. Deres print leder tankerne hen på de altid smukke styles fra Stine Goya

Shop på FashionDeluxe.dk


Vi har på FashionDeluxe.dk håndplukket de flotteste designs fra Karmamia Copenhagen - smukke styles der både kan bruges til en bytur eller hvis man bare ønsker at klæde sig lækkert i hverdagen uden at gå på kompromis med design og kvalitet. Når du bestiller tøj online får du altid gratis fragt ved køb over 299 kr. og 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt på varer til fuld pris.
Besøg os online eller i vores butik Affaire i Odense - vi har et stort og interessant udvalg af modetøj. Husk du kan også afhente og returnere din pakke i butikken.

© copyright fashiondeluxe.dk