Lollys Laundry T-shirts

Lollys Laundry er underspillet luksus, alle har råd til. Filosofien er at skabe et brand, hvor kvalitet og pris hænger sammen, og resultatet er stærke kollektioner, hvor du kan style dit look op eller ned alt efter, om du er til det romantiske basis look eller et stærkt rock chick udtryk.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Lollys Laundry T-shirts

Lollys Laundry er et mærket som er baseret i København, blev stiftet i 2007. Siden 2007 har deres vision været at skabe en garderobe, som rummer alt. Fra basis styles til mere unikke styles, med vilde og unikke detaljer.

Style din T-shirt på utallige måder


Brug din t-shirt, med et par jeans, når solen skinner og du vil være klædt let på til sommer. Om vinteren kan du finde en basis langærmet bluse, put den under din t-shirt og kør lag-på-lag. Du kan også smide en habitjakke udover, så kan den bruges på arbejde eller mere formelle arrangementer.

Kundeservice hos FashionDeluxe


Er du i tvivl om størrelse på det tøj som ligger i din kurv? Bare rolig, der er altid hjælp at hente hos os! Du kan altid tjekke størrelseguiden på din t-shirt, så du er sikker på at få den helt perfekte størrelse hjem i din garderobe. Ved at klikke ind på de forskellige modeller, kan du både se flere billeder af bluserne samt ser trøjerne, læse om materialer og finde størrelseguiden. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid mere end velkommen til at henvende dig til vores kunderservice, ellers kan du slå et smut forbi vores butik i Odense, så kan vi guide dig igennem dit køb.