Nailberry

Siden 2012 har Nailberry hævet overliggeren inden for neglepleje. Deres luksuriøse neglelakker er afprøvede, testede og pålidelige over hele verden og tager hensyn til dine negles fremtidige sundhed, miljøet og de forskellige kulturer, der beriger vores samfund.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Nailberry Neglelak ❤︎

Nailberry blev grundlagt i 2012. Brandet blev til en luksus neglebar lokaliseret i Chelsea, London og udviklede sig hurtigt til en serie af multi-prisbelønnede premium neglelakker. Sonia Hully som er indehaveren, ville finde på nogle produkter til tørre og beskadigede negle, uanset om det var på grund af livsstil, forurening eller semi-permanente gel- manicure, derfor gik hun igang med at udvikle en række produkter, der kunne hjælpe kunder med disse udfordringer. Nailberry har også været ude med de nyeste og prisvindende LÓxygéné-sortiment farver, for en sundere manicure. Sortimentet er designet  så det både giver lækre farver, men også reparere beskadigede negle.

Bæredygtige lakker


Nailberry har ligeledes stor respekt for miljø, sundhed og dyr, derfor er deres neglelakker lavet med fokus på bæredygtige lakker, eksempelvis er de ikke testet på dyr, vegansk og fri for nasties. Der er heller ikke gået på kompromis med smukke farver året rundt, hver sæson udkommer en limited edition i trendy nuancer. Der er brugt patenteret blødgørings-teknologi, så man har en neglelak der binder helt utroligt godt , holder længere og er resistent. Produkterne er til dem der vil forkæle sig selv med luksus neglelakker, der ønsker superglans, høj pigmentering og kort tørretid, men lang holdbarhed.

Slut med kompromiser!


Vi har på FashionDeluxe.dk valgt sæsonens hotteste farver i lakker, så hvad enten du skal i byen eller bare ønsker lækre og velplejede negle i hverdagen, så er Nailberry et godt bud. Vi sender altid fragtfrit ved køb over 299 kr. og med levering fra dag til dag hvis du bestiller inden kl. 14. Vi ønsker at gøre det let omkring din returnering, derfor er der 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris. Har du spørgsmål omkring en varer eller din bestilling, er du naturligvis velkommen til at kontakte os både på mail og telefon. I vores fysiske butik Affaire i Odense kan du også finde samme store udvalg af lakker og her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig.