Notes Du Nord

Notes Du Nord er et nyt dansk brand etableret i 2015 med et stærk internationalt snit. De har et klassisk udtryk indenfor modeverden og laver unikke detaljer og stilfulde kvalitets styles med en moderne og levende følelse. De arbejder meget fokuseret på kvalitet, velkonstrueret pasform og farver på hver kollektion.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Modetøj fra Notes Du Nord

Navnet - Notes du Nord - blev valgt af flere grunde. De ønskede et navn med en international følelse - det skulle være feminint og bekræfte deres nordiske arv. Oversat til engelsk betyder det simpelthen Northern Notes.

Kjoler til alle anledninger


Notes Du Nord er mest kendt for deres "Dallas" serie der består af kjoler, buksedragter, nederdele og toppe. Hver sæson i nye farver og stilarter. Notes Du Nord´s kollektioner er fremstillet til kvinder i alle størrelser og former.

I vores sortiment finder du både tøj til hverdag og fest og vi lægger stor vægt på at de udvalgte styles ofte kan bruges både på arbejde eller når du dresser dig op i weekenden. Notes Du Nord laver også smukke accessories som tørklæder og bælter der fuldender dit look.

Shop Online eller besøg vores butik


På FashionDeluxe.dk får du hver sæson de vigtigste styles online fra Notes Du Nord. Hver enkelt style er nøje udvalgt i forhold til trends og farver. Vi har altid gode tilbud på styles fra tidligere sæsoner og holder løbende kampagner og slutter hver sæson med et brag af et udsalg.

Vi har også fysiske butikker i Odense hvor vi lægger stor vægt på at du får kyndig betjening fra vores søde personale der vil gøre alt for at får den hjælpe du har brug for hvis du ønsker personlig betjening frem for at købe online.

Vi giver dig 14 dages fuld returret, hurtig levering på 1-2 dage og gratis retur på ikke nedsatte varer. Det er nemt at returnere da vi altid vedlægger en forudbetalt returlabel.

Har du brug for hjælp til størrelser eller andet sidder vi altid klar på mail eller telefon så du finder det helt rette tøj til din garderobe.