Núnoo

Núnoo er et dansk taske- og accessories brand. De to søstre Naja og Pia Silfen står bag vores nye taskemærke Núnoo. Søstrene designer tasker og punge som alle har råd til. Núnoo universet tager udgangspunkt i søstrenes fælles interesse for fashion, genbrug og nye farver, styles og kvaliteter. Núnoo skaber kollektioner med et råt look, og med et twist af det klassiske, fine og sporty udtryk, hvilket skaber præcis den kant og personlighed, som de fleste kvinder elsker.

Kategorier
Pris
Farve

Núnoo tasker og punge

Søskendeparret Pia Silfen-Jensen og Naja Silfen er pigerne bag stiftelsen af Núnoo i 2015, de har ikke deres kærlighed til tasker fra fremmede. De 2 kvinder er nemlig døtre af ægteparret bag taske virksomheden Adax, der er blevet en international succes. En del af søstrenes strategi har været at få kendte bloggere og influencere til at vise deres produkter, som ser ud til at have virket. Der er mange danske firmaer der gerne vil sælge deres produkter, men søstrene holder fast i deres princip om, at deres produkter ikke bare skal sælges hvor og hos hvem som helst, det må godt være lidt specielt at have deres produkter. Det er lykkes Núnoo at komme ind både på det amerikanske, japanske marked samt Norden, pigerne håber stadigvæk på at fører sig frem i endnu flere lande.

Skuldertaske blev til bæltetaske


Núnoo er blevet særligt kendt på en af deres tasker, som mange unge piger begyndte at bruge som bæltetaske, selvom det egentlig var en skuldertaske. Det er præcis derfor Núnoo har stor glæde af at bruge bloggere og instagrammere, da de fungerer som modemagasiner - de forstår at style produkterne på nye og individuelle måder. Taskerne er både til den unge pige og modne kvinder, der ønsker smukke detaljer, kvalitet og godt håndværk. Man er sikker på at have en taske i mange år - designet er både råt, elegant, sporty og tidløst. Taskerne er super flotte både til et smut i byen men også til almindelig hverdag.

Køb online og få leveret allerede i morgen


På FashionDeluxe.dk har vi nøje udvalgt de smukkeste tasker fra Núnoo, som du nemt kan style med resten af dit klædeskab - tasker kan vi jo ikke få for mange af. Vi sender fra dag til dag, med ordre afgivet inden kl 14. på hverdage. Der er altid 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt på varer til fuld pris.