Fine Cph

Siden 2008 har Fine Cph designet modetøj til kvinder over hele verden. Deres stil kendes bedst ved Vintage Boheme. Brandet var tidligere kendt under navnet Plus Fine. Det er ukompliceret tøj, løst og casualt i snit og form. Altid fede udsmykninger og prints der præger deres kollektioner. Køb Fine Cph online på FashionDeluxe.dk
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Bliv inspireret af det smukke tøj fra Fine Cph

Fine Copenhagen er et Dansk designbrand, der blev etableret i Holte i 2008 og som i dag findes i forretninger i hele Europa. Det var tidligere kendt under navnet Plus Fine, og i dag er Fine Copenhagen beliggende Nord for København i Allerød, og kendt for sine lædervarer og signatur bukser. Fine Copenhagen er hele tiden på udkig efter nye detaljer at tilføje deres styles, da de ønsker at skille sig ud og ikke være én i mængden.
Formålet med deres designs, er at give det et bohemisk udtryk, men stadig beholde konceptet klassisk og moderne, og hele tiden være opdateret med den nyeste viden om modebranchen. Hos Fine Cph er hovedformålet at bevarer den danske skandinaviske stil, bare tilført et pift af detaljer fra boheme-stilen. Da Fine Cph startede tilbage i 2008, blev de især kendt for deres produkter i skind. Det var disse skind designs som for alvor satte gang i Fine Cph. I dag er deres sortiment meget bredt, og du finder et hav af forskellige produkter og styles. Hos Fine Copenhagen finder du alt fra jakker, strik, t-shirts og bluser til rå skindjakker. Hos Fine er den primære gennemgående stil det feminine og elegante look med rene skandinaviske linjer. Designerne bag branded har tilført enkelte styles et råt og rustikt twist. De er dygtige til at fastholde de smukke bestsellers i deres kollektioner, så du altid kan finde dine favoritter i de nye kollektioner. Fine Copenhagen er kreative og dygtige til til at kombinere det elegante feminine med rå detaljer.


Personlig og individuel stil


Fine Copenhagen er til kvinden, der ønsker at forkæle sig selv og sit klædeskab, med dansk design, hvor der er mulighed for at skabe sin egen personlige og individuelle stil.
Deres evige jagt efter nye detaljer der kan tilføjes deres produkter er lykkedes, og ønske om at skabe tidløse kollektioner, med lidt boheme, elegance og afslappet stil, tilført et strejf af etnisk look er ført ud i deres mange og smukke kollektioner gennem årene.
Brandet byder på alt fra bukser, bluser, nederdele, skjorter og t-shirt, i de flotteste farver og prints - Fine Cph er brandet som gerne vil skille sig lidt ud og ikke ligne andre brands. Fine Copenhagen har en rød tråd gennem alle deres produkter i kollektionen.
Er du tilhænger af det feminine luksuriøse tøj, så er Fine Cph det helt rigtige valg. Fine Copenhagen er eksperter i at designe funktionelle smarte styles, med de smukkeste detaljer. Der dygtige til at udvælge de moderigtige flotte farver, prints og mønstre i den bedste kvalitet. Deres skjorter er meget populære og klassiske, de kan bruges både til kontoret og til mere festlige begivenheder. Skjorterne er meget oplagte at sammensætte med et par klassiske jeans eller en fin nederdel. Fine Copenhagen har også udviklet et hav af forskellige typer bukser, alt fra rockede skindbukser til flotte habitbukser. Deres bukser kan let kombineret med deres super lækre strik eller med en cardigan.


Hurtig levering og fri fragt over 299kr


Hvis du skal have dine varer i morgen så husk at bestille inden kl. 14 i dag - vi sender altid fragtfrit ved køb over 299 kr. Der er 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt på varer til fuld pris. På FashionDeluxe.dk og i vore fysiske butikker i Odense har vi et væld af andre fede brands, du kan kombinere på kryds og tværs, lige som du selv ønsker. Vi ønsker fuld tilfredshed hos vores kunder, så vores service er altid meget høj og du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål omkring en vare eller din bestilling.


Udsalg Fine Copenhagen


På fashiondeluxe.dk kører vi løbende udsalg på Fine Cph. Vi sælger ofte Fine Cph til nedsatte priser og på udsalg. Du kan følge med på vores udsalgs varegruppe, så kan du løbende holde øje med om dit yndlings item kommer på bliver sat ned. Vi har udarbejdet en ny smart funktion på webshoppen - Hvis dit yndlings items skulle være udsolgt i din ønskede størrelse, kan du skrive dig op, og få besked hvis varen kommer på lager igen i din størrelse.
Du kan altid tilmelde dig vores nyhedsbrev og blive opdateret løbende. I vores nyhedsbrev modtager du nyheder, udsalg og invitationer til eksklusive events i butikken. Så er du altid opdateret og får de nye tilbud før alle andre. Vi vil til hver en tid også gerne hjælpe med størrelser eller vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten ringe man - fre på tlf. +45 6590 4589, eller sende os en mail på info@fashiondeluxe.dk.