Fine Cph

Siden 2008 har Fine Cph designet modetøj til kvinder over hele verden. Deres stil kendes bedst ved Vintage Boheme. Brandet var tidligere kendt under navnet Plus Fine. Det er ukompliceret tøj, løst og casualt i snit og form. Altid fede udsmykninger og prints der præger deres kollektioner. Køb Fine Cph online på FashionDeluxe.dk
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Bliv inspireret af det smukke tøj fra Fine Cph

Fine Copenhagen er et Dansk designbrand, der blev etableret i Holte i 2008 og kan findes i forretninger i hele Europa. Det var tidligere kendt under navnet Plus Fine. I dag er Fine Copenhagen beliggende Nord for København og kendt for sine lædervarer og signatur bukser. Fine Copenhagen er hele tiden på udkig efter nye detaljer at tilføje deres styles, da de ønsker at skille sig ud og ikke være en i mængden.
Formålet med designet var at give det et bohemisk udtryk, men stadig beholde konceptet klassisk og moderne, og hele tiden være opdateret med den nyeste viden om modebranchen.

Personlig og individuel stil


Fine Copenhagen er til kvinden der ønsker at forkæle sig selv og sit klædeskab, med dansk design hvor der er mulighed for at skabe sin egen personlige og individuelle stil.
Deres evige jagt efter nye detaljer der kan tilføjes deres produkter er lykkedes, og ønske om at skabe tidløse kollektioner, med lidt boheme, elegance og afslappet stil, tilført et strejf af etnisk look er ført ud i deres mange og smukke kollektioner gennem årene.
Brandet byder på alt fra bukser, bluser, nederdele, skjorter og t-shirt, i de flotteste farver og prints - man ser hurtig ud af at brandet gerne vil skille sig lidt ud og ikke ligne andre brands.

Hurtig levering og fri fragt over 299kr


Hvis du skal have din varer i morgen så husk at bestille inden kl. 14 i dag - vi sender altid fragtfrit ved køb over 299 kr. Der er 14 dages returret på alle varer og- gratis returfragt på varer til fuld pris. På FashionDeluxe.dk og i vore fysiske butikker i Odense har vi et væld af andre fede brands, du kan kombinere på kryds og tværs, lige som du selv ønsker. Vi ønsker fuld tilfredshed hos vores kunder, så vores service er altid meget høj og du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål omkring en varer eller din bestilling.