Rails

Rails blev grundlagt i 2008 og startede ud i skjorte kategorien – primært med de ternede skjorter – Det store gennembrud for Rails kom senere med deres eget specialdesignede stof, som de fik udarbejdet i samarbejde med nogle professionelle. Det var et rayon-blandet materiale, som var super blødt, luksuriøst og mindede lidt om kashmir. I dag kan du købe Rails i 50 forskellige lande, og en af de ting,  grundlæggeren Jeff Abrams er overbevist om har hjulpet på Rails’ succes, er de amerikanske kendissers interesse for brandet.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Rails

Det californiske brand Rails der har base i Los Angeles blev grundlagt i 2008 af Jeff Abrams og tog USA og mange celebrities med storm og er derefter for alvor blevet populært i mange andre lande. Jeff Abrams voksede op i Los Angeles, hvor han brugte meget af sin opvækst på at male, fotografere og udfolde sin kreativitet på andre måder. Efter universitet arbejdede han i et tv-studie, hvor han lærte meget om marketing, reklame og forretningslivet. Derefter startede han sit eget modebrand, hvor han kunne kombinere alle de ting han netop interesserede sig for.

Luksus skjorter

 
Brandet Rails er kendt for de ternede bomulds skjorter med knapper, men for at kunne følge med udviklingen har man været nødt til at gøre noget ekstra, for at gøre sig bemærket i modebilledet. Rails fik derfor designet sit eget stof, som ingen brugte på det tidspunkt. Stoffet var specialdesignet som han fik udarbejdet i samarbejde med nogle professionelle. Det var et rayon- blandet materiale, som var super blødt, luksuriøst og mindede lidt om kashmir, herefter gik det fremad og i dag er brandet i rivende udvikling. Brandet er for den moderne og stilbevidste kvinde, der ønsker et casual, råt og afslappet look, men hvor pasform og kvalitet er i centrum. Style din fede Rails skjorte med dine yndlingsjeans, et look som aldrig går af mode og som passer både til hverdag eller en tur på cafe.

Shop online eller i butik

 
På FashionDeluxe.dk har vi udplukket det bedste fra Rails - lad dig inspirere og mix gerne med alle vores andre fede brand, som du finder både online eller i butikken i Odense. I vores butik Affaire står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig hvis du mangler hjælpe til størrelser eller stylingtips. Husk vi altid sender fragtfrit ved køb over 299 kr. og levere fra dag til dag, hvis din ordre er afgivet inden kl. 14. Du har altid 14 dages returret- og gratis returfragt på varer til fuld pris.