Ravn

Skandinavisk mode når nye højder med RAVN, som siden lanceringen i 2012 har omdefineret brugen af ​​naturens egne materialer og skaber nye tendenser. RAVN har siden starten haft succes med både pels- og tøjdesign.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

RAVN ❤︎

Ravn Copenhagen blev etableret i 2012 med base i København, med ideen om at skabe design i naturmaterialer. Teamet bag Ravn har til sammen 35 års erfaring i modebranchen, de har formået at gøre sig bemærket og kendt i modeverdenen, med fokus på lækre skandinaviske naturlige materialer. Deres vision har fra start været at skabe mode som skiller sig ud, succesen har de fået ved at turde at skabe mode af naturlige materialer og ikke holde sig tilbage. Ravn er også kendt for deres smukke pelse i flotte farver, deres farverige kjoler og bluser i alverdens smukke print, deres kollektioner oser af elegance, enkelthed og kvalitet.

Kvalitet og smukke farver


Ravn er for den moderne kvinde der ikke vil være en af alle andre, men have sin egen stil, for her er lagt vægt på kvalitet, smukke farver og flotte detaljer, som gør Ravn helt unik. Hver style har sit helt eget twist og der er blevet lagt meget energi i hver design, netop for at blive ved med at skille sig ud. Ravn har fantastisk pasform, som man også vil opleve hvis man prøver deres tøj, hvilket hurtigt kan blive et hit i garderobeskabet hos den moderne og stilbevidste kvinde, der elsker kvalitet og klassisk enkelhed med et twist. Vi har udvalgt nogle af de smukkeste design fra Ravn, som du kan lade dig inspirere i enten på FashionDeluxe.dk eller i vores fysiske butikker.

Hurtig levering og fri fragt


Husk vi altid har gratis levering ved køb over 299 kr. og hurtig levering. Hvis du bestiller inden kl. 14, har du dine varer næste dag. 14 dages returret og gratis returfragt på varer til fuld pris.Du kan også besøge vores fysiske butik Affaire hvor du får hjælp til at finde lige netop de styles der passer til dig . Har du spørgsmål omkring din ordre, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fashiondeluxe.dk