Résumé

Résumé er danskejet og det er de 2 søstre, Anne Louise Faurholt og Emma Lohmann der står bag tøjmærket. Brandet blev etableret i 2016 og holder til i hjertet af København. Résumé beskrives som en balance mellem klassisk normcore møder femme fatale.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Lækkert tøj fra Résumé

Da søstrene få år tilbage fik ideen til at skabe Résumé var det på baggrund af, at de syntes det manglede noget på markedet. Der manglede et brand, der ikke kun var billige hurtig varer, men samtidig skulle det også være tøj til overkommelige priser.

Søstrene deler den samme vision om deres brand, men med deres forskellige personligheder og baggrunde, har de hver noget forskelligt at give Résumé og det er deres force.

Med inspiration fra popkulturen og film skaber Résumé en fin balance mellem det klassiske og det tøj der skiller sig ud og det er netop det der giver Résumé personlighed. Hvis du vil udfordre din egen stil klassiske stil, kan du med fordel tilføre mere farve med en simpel sort bodystocking og kombinere den med en farverig blomstret nederdel. Résumé-kvinden er nysgerrige på nye trends og tendenser, men vægter også basisgarderoben højt.  

Résumé er et brand der kan lide at fortælle historier og ramme sine forbrugere. Résumé har noget for enhver smag, både til de vovede og dem der har det bedst i en klassisk stil.

Résumé hos Fashiondeluxe.dk


Résumé er et univers fyldt med girlpower, prints og farver. Et kvalitetsmærke til fornuftige priser. Résumé lader sig inspirere af alt fra 90'er hittet Clueless til selveste Dronning Margrethe. Hos FashionDeluxe kan du både finde T-shirts og trøjer til hverdagsbrug men også kjoler og trøjer til enhver festlig lejlighed. Tilfør et frisk pust til din garderobe med et stort udvalg af styles fra Résumé hos FashionDeluxe eller i vores butik Affäire i Rosengårdscentret.