Résumé

Résumé er danskejet og det er de 2 søstre, Anne Louise Faurholt og Emma Lohmann der står bag tøjmærket. Brandet blev etableret i 2016 og holder til i hjertet af København. Résumé beskrives som en balance mellem klassisk normcore møder femme fatale.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Lækkert tøj fra Résumé

Resume er et dansk modebrand der blev stiftet af to søstre i 2016. De to søstre er sammen om at skabe et brand og en fælles vision. Med fælles gener og forskellige personligheder sammensmelter fundamenter for Resume. Resume er kendt for at skabe klassiske style med eksperimenterende detaljer. Det klassiske og eksperimenterende skaber og tilføjer Resumes personlighed og kant. Résumé har base i indre København, hvor der oser af forskellige kulturer og masser af byliv. Hovedbasen har huse i en gammel unik ambassadebygning, hvor der dannes rammerne for Resume.

Siden starten i 2016, har Resume opnået en god placering i den danske modebranche. På trods af deres korte tid i branchen, har de også formået at få opmærksomhed i udlandet. De to søstre er vokset op i en familie, hvor tekstiler har været en stor del af beskæftigelsen. Barndommen blandt tekstiler, har medført at søstrene er i stand til at få det bedste udtryk frem i de forskellige materialer. Søstrenes forskellige personligheder kommer tydeligt til sin ret i kollektionerne fra Resume. De supplerer hinanden på en unik måde, og de formår at få to forskellige verdener til at forenes og gå i hånd. Den ene verden med rå og sofistikerede detaljer møder den enkelte feminine stil med rene linjer. Siden begyndelsen har begge søstre haft høje forventninger og ambitioner med brandet. Ambitioner og at turde at satse, har medvirket til der hvor Resume er i dag. Resume er ikke tiltænkt en bestemt type kvinde der har en bestemt stil. Brandet vil gerne henvende til flere typer kvinder og stilarter. Brandet er tiltænkt til kvinder der tør udtrykke deres egen stil og personlighed. Hos Resume skaber man kollektioner der kan bære af flere forskellige typer kvinder. I kollektionerne finder man både basis varer i alt sin enkelthed og sprudlende styles med knald på farver. Der findes både afdæmpede klassikere i tidløs design og styles med raffinerede detaljer og nye trends. Blandt sortimentet fra Resume finder man yderst kreative og inspirerende styles til en bred målgruppe. Du finder derfor med sikkerhed styles som falder i din smag og kan blive dine nye favoritter til garderoben.

Resume cph


Med et hovedkontor placeret midt i indre København, er der fuld mulighed for inspiration. Lige uden for døren er der det pulserende byliv, med mange forskellige typer mennesker og kulturer. De københavnske gader er en uendelig catwalk med finurlige og farverige inspirationskilder og kreative øjne. Hos Resume har man altid fingeren på pulsen og et skarpt øje på hvad der rører på sig af forskellige trends og tendenser i bybilledet. Resume er specialister til at spotte nye nye trends og tendenser for så at tilføre deres egne unikke detaljer. De kan fx finde på at tage udgangspunkt i en helt klassisk sort blazer og så tilføje en oversized krave - så den får et “Résumé look”.

Resume - tøj til enhver


Blandt vores spændende udvalg fra Resume finder du mange forskellige typer styles. Skal du til fest, så finder du altid smukke kjoler med masser af glitter og glamour. Kjolerne kommer altid i flere former og længder. Uanset om du er til mesh, farverigt blomsterprint eller til mere afdæmpede hverdagskjoler. Du kan med sikkerhed finde noget blandt Resume, som falder i din smag. Nederdele med smarte rå detaljer i flere former og materialer. Nederdele er desuden perfekt at have i garderoben, da de kan bruges året rundt! Win win! Vi har håndplukket et par lækre blazere fra Resume. Hos fashiondeluxe.dk er vi vilde med deres design på de klassiske styles. Resume er eksperter i at give klassiske styles nyt liv, ved at tilføje en smuk detalje som ikke er set før. Blazere findes i flere forskellige farver og længder. De er helt ideelle til hverdagsbrug over en smart t-shirt og som jakke til de kølige sommeraftener.

Bluser og skjorter fra Resume


Vi har desuden også udvalgt de smukkeste bluser og strik. Du finder de fineste bluser med smukke detaljer. De fineste bluser med smarte detaljer og flotte farver, som kan bruges til mange forskellige anledninger. Resume laver de smarteste bluser som kan bruges til både hverdag og fest. Er du typen som gerne vil udstråle selvsikkerhed på jobbet, så kan du helt sikkert lide bluserne fra Resume. Blandt udvalget fra Resume, finder du mange fine bluser med unikke detaljer og snit. Resume er kendt for deres fine design af klassiske styles. De kendte klassikere som blazere eller kjoler kommer ofte med nye spændende detaljer. Vi er vilde med deres klassiske designforslag med sofistikerede detaljer. Du kan med alle Resumes styles udfolde din helt egen personlige stil.