Rosemunde

Funktionalitet og kvalitet danner rammerne for Rosemunde. De lækre materialer som silke, bomuld og kashmir er en vigtig del af virksomhedens DNA. Rosemunde har siden brandet blev etableret i 2004 været kendt for deres smukke silketoppe/bomuldstoppe i et væld af farver. De lækre toppe hører hjemme i enhver kvindes garderobe, da de både bruges inden under en fin skjorte eller som en yndig top under en blazer. Der er ikke det sæt tøj en silketop ikke passer til. Når du ifører dig de skønne kvalitets toppe vil du få en fornemmelse af luksus.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Feminint og elegant tøj fra Rosemunde

Hvis du er til det feminine og elegante er der ingen vej uden om Rosemunde. Kjoler i blonder, kjoler i silke, kjoler i mønstre og farver – udvalget er stort. Til både hverdag og fest kan du klæde dig på i Rosemundes blonder, der aldrig går af mode. Den perfekte overdel og underdel, som for eksempel en skjorte eller en nederdel finder du også hos Rosemunde. De mange designs i den romantiske stil skaber Rosemunde universet.

Rosemunde sætter ære i at udvikle nye versioner og kombinationer af de klassiske designs, så hver kollektion tilpasses sæsonens trends og tendenser på den internationale scene. På trods for, at Rosemunde er et forholdsvis nyt dansk brand fra 2004, så sælges det verden over til de mange modebevidste kvinder, der drømmer om luksus i hverdagen.

Et hvert stykke tøj, der bærer navnet Rosemunde er skabt til dig, der ønsker kvalitet og en fornemmelse af elegance. Det feminine og elegante kommer i sær til udtryk i Rosemundes unikke detaljer og kvaliteter. Som kvinde fortjener man, at føle sig godt tilpas samtidig med, at man føler sig smuk. Dette sørger Rosemunde for. En følelse af luksus vil strømme igennem dig når du er iført Rosemunde fra top til tå. Hos Fashiondeluxe.dk kan du berige dig med Rosemundes mange styles. Vær ikke bange for, at vælge en top eller en skjorte i flere farver – Rosemundes tidsløse design vil du få brugt igen og igen til enhver anledning.