Second Female

Second Female blev lanceret i 2000 i København, og skaber feminin og sofistikeret mode til kvinder. Med fokus på de skandinaviske værdier som ubesværet luksus og funktionalitet, skaber de en samling, der er klassisk i en nutidig kontekst, altid med fokus på denne sæsonens "must have" elementer. Deres kollektioner omfatter feminine bluser, dagligdags kjoler og moderigtigte strik. Deres design filosofi og mål er at skabe en relevant garderobe, der udtrykker al den komfort og tillid, en kvinde har brug for, for at udtrykke sin personlige fremtræden.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Second Female ❤︎

Second Female blev lanceret I København i år 2000. I dag er de bosat i den østlige ende af København, omkring den gamle industrihavn, som danner rammerne om de lækre designs. Inspirationen til tøj kollektionerne kommer primært fra de skønne omgivelser og miljø, hvor brandet har et internationalt udtryk men med et touch af det skandinaviske. Brandet har siden kun udviklet sig i en positiv retning, til at det nu befinder sig på et internationalt niveau og er repræsenteret i mere end 700 salgssteder i hele verden.

Blonder og flæser


Second Female er hos mange kvinder kendt for deres gode pasform og kvalitet, og hvor de helt moderigtige tendenser kommer til udtryk.
Men i så en konkurrencepræget tid, er man hele tiden nødt til at være med, derfor er Second Female ikke bange for fine detaljer som blonder og flæser på ærmerne, feminine og lækre prints, men stadigvæk med lidt rå kant, så både den stilsikre modne kvinde kan være med, men også den cool pige. Second Female har turde at gå til kanten hele tiden og tænke ud af boksen, så der er blevet plads til mere, som mange kvinder sætter pris på i dag.

Second Female hos fashiondeluxe.dk


Her på FashionDeluxe.dk har vi samlet alt det bedste fra Second Female - de smukkeste kjoler i flotte prints, farverige strik og meget mere. Så om du skal i byen eller bare have nyt tøj til hverdagen, har vi noget for alle og du kan nemt mixe med alle vores mange andre lækre brands. Se alle vores nyheder hver uge.
Husk vi sender fragtfrit ved køb over 299 kr. og med levering fra dag til dag hvis du bestiller inden kl. 14. Altid 14 dages returret på alle varer og gratis returfragt ved køb af varer til fuld pris. Vi kan besøges både online på FashionDeluxe.dk og i vores fysiske butik Affaire i Odense.

© copyright fashiondeluxe.dk