Shoe the Bear

Shoe The Bear er et nyere skomærke til kvinder. Alle sko er håndlavet i den fineste kvalitet. Alle materialer er nøje udvalgt for den perfekte pasform.

De har modtaget flere design awards inden for modebranchen og er lige nu en af de førende sko producenter på markedet.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Shoe The Bear

Shoe the Bear er et dansk mærke som blev stiftet i 2007 med base i Aarhus og er på ganske kort tid blevet et populært brand både herhjemme, men også i det store udland. Stifterne af det anerkendte mærke er designerne Thomas Frederiksen og Jacob Fuglsang. Shoe the Bear er idag repræsenteret på mere end 15 markeder over hele verden, et brand som stadig er i konstant udvikling. Skoene er især kendt for deres hæl/design og komforten - de designer sko i alle slags hælhøjder, designs og farver.

Ruskind og læder


Brandet henvender sig til både den unge, som den modne kvinde, da deres sko findes i mange forskellige modeller, pasformer og designs. Ønsker man komfort, men stadig ikke vil gå på kompromis med det moderne look, så er Shoe the Bear et rigtig godt eksempel. Uanset hvilket outfit man vil style sine Shoe the Bear sammen med, er man næsten sikker på at brandet hitter hver gang, da deres moderne design er tidløst og udført i komfortable materialer. Der bliver brugt de bedste materialer til skoene - valget falder oftes på grove materialer som ruskind og læder, og man kan derfor være sikker på at have sine sko i mange år, samtidig med at priserne er tilgængelige for de fleste.

Stort udvalg


På FashionDeluxe.dk har vi udplukket de fineste sko fra Shoe The Bear - de nedtonede farver på skoene vil kunne matche det meste af dit tøj - kig forbi og se vores inspirerende udvalg. Vi har gjort det ekstra nemt for dig - bestiller du dine varer online inden kl. 14, har du varerne den næste hverdag. Vi giver altid gratis fragt på bestillinger over 299 kr.- og gratis returfragt på varer købt til fuld pris og 14 dages returret på alle varer. Du er altid velkommen til at kontakte os online eller besøge vores fysiske butik Affaire i Rosengårdcentret i Odense hvor vores dygtige personale vil hjælpe dig med at finde de sko og støvler der passer til lige netop dig.