Storm & Marie

STORM & MARIE blev etableret i København i 2010 af Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Det danske mærke er resultatet af en fælles vision af de to, der danner par både professionelt og privat. Filosofien bag mærket er, at mens hver kollektion udgør et koncept, kan hvert stykke tøj stadig bruges separat og ubesværet på forskellige måder for at skabe en individuel stil. Rene skandinaviske linjer kombineres med tiltalende prints og teksturer. Et fokus på høj kvalitet og pasform er kernen i STORM & MARIE´s kollektioner, skabt af designer Signe Elisabeth Vedel.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Storm & Marie Modetøj ❤︎

Storm & Marie er i dag ejet af parret Signe og Kim, der begge har en baggrund inden for modebranchen - sammen har de skabt brandet Storm & Marie. Det hele startede i foråret 2010 - tippet om at skabe deres eget brand kom fra Samsøe Samsøes ejer Per Ulrik Andersen, som have efterspurgt Signe og Kims talent indenfor tøj til et andet projekt. Deres vision blev ført ud i virkeligheden med stor succes og i dag står Signe med det overordnede ansvar for designet. Hun har en design-assistent og en konstruktør til at hjælpe sig, mens Kim tager sig af alt kontakt med kunder, agenter og produktion.


Modetøj med elegance


Brandet skiller sig ud med de rene skandinaviske linjer komplimenteret af råhed i valg af materialer og detaljer. Elegante designs, hvor der er brugt iøjnefaldende mønstre og print.På FashionDeluxe.dk har vi et stort udvalg i nogle af de bedste designs fra Storm & Marie, som henvender sig til den brede målgruppe og den modne kvinde. Brandet er i dag efterspurgt i flere store Europæiske byer, da det skandinaviske look er blevet populært hos mange kvinder da det bære præg af kvalitet og stolthed.


Shop på FashionDeluxe.dk


Vil du have lækre designs til fornuftige penge, så hop ind på FashionDeluxe.dk, vi giver gratis levering ved fragt over 299 kr og hurtig levering inden for 1-2 almindelige hverdage. Husk vi har også har mange andre lækre brands, både på vores webshop og i vores fysiske butik. Fine brands som Mos Mosh, Neo Noir, Mads Nørgaard og Sofie Schnoor. Vi har lige fra Accessories, Sko, Støvler, iPhone Cover og et flot og stort udvalg af det hotteste modetøj som er populært lige nu -  så gå på opdagelse og forkæl dig selv. Tøv ikke med at tage kontakt til os, vi står klar til at hjælpe dig både i butikkerne og på FashionDeluxe.dk.