Storm & Marie

STORM & MARIE blev etableret i København i 2010 af Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen. Det danske mærke er resultatet af en fælles vision af de to, der danner par både professionelt og privat. Filosofien bag mærket er, at mens hver kollektion udgør et koncept, kan hvert stykke tøj stadig bruges separat og ubesværet på forskellige måder for at skabe en individuel stil. Rene skandinaviske linjer kombineres med tiltalende prints og teksturer. Et fokus på høj kvalitet og pasform er kernen i STORM & MARIE´s kollektioner, skabt af designer Signe Elisabeth Vedel.
Kategorier
Pris
Størrelse
Farve

Storm & Marie Modetøj ❤︎

Storm & Marie er i dag ejet af parret Signe og Kim, der begge har en baggrund inden for modebranchen - sammen har de skabt brandet Storm & Marie. Det hele startede i foråret 2010 - tippet om at skabe deres eget brand kom fra Samsøe Samsøes ejer Per Ulrik Andersen, som have efterspurgt Signe og Kims talent indenfor tøj til et andet projekt. Deres vision blev ført ud i virkeligheden med stor succes og i dag står Signe med det overordnede ansvar for designet. Hun har en design-assistent og en konstruktør til at hjælpe sig, mens Kim tager sig af alt kontakt med kunder, agenter og produktion.
Brandet er opkaldet efter parrets tvillinger Storm og Marie. Storm står for det energiske, vilde og rå udtryk, hvor Marie står for det feminine og elegante. Netop disse kontraster mellem det feminine og det maskuline har gjort Storm & Marie til et særligt populært brand herhjemme.

Det der kendetegner kollektionerne fra Storm og Marie, som udkommer fire gange om året, er deres forkærlighed for vintage fashion, med inspiration fra moderne kunst og musik. Deres styles er designet til at kunne bruges separat, så det kan styles på flere forskelluge måder og til at kunne give dig en følelse af elegance, i en god kombination af maskulinitet og femininitet. Bagtanken med dette er, at man altid skal have mulighed for at sammensætte og skabe sin helt egen individuelle stil.


Modetøj med elegance


Brandet skiller sig ud med de rene skandinaviske linjer komplimenteret af råhed i valg af materialer og detaljer. Elegante designs, hvor der er brugt iøjnefaldende mønstre og print. I kollektionerne kan du finde tøj til ethvert humør, der er smukke aftenkjoler, cool t-shirts, rå bukser, flotte skjorter og lækre stiktrøjer, som alle er musthaves i en kvindegarderobe. Alle styles fra Storm og Marie har alle det tilfældes at de er lavet i de bedste materialer også sidder det helt perfekt.

I kollektionerne bliver der brugt afdæmpede farver og rene linjer, med inspiration fra naturens farver, elementer og strukturer, hvilket er meget kendetegnet for deres tøj. Med de rene linjer og afdæmpede farver, henvender tøjet sig til bred aldersgruppe, da tøjet nemt kan bruges både på arbejde, på studiet eller til sociale sammenhæng. Til hver sæson kan man være sikker på at støde på unikke print, som oftest findes i to forskellige farver, hvilket også viser at Storm og Marie er for alle. For at nævne nogle prints som vi har set indtil videre er, prikker, firkanter, blomster, hunde, blonder og meget mere.

På FashionDeluxe.dk har vi et stort udvalg i nogle af de bedste designs fra Storm & Marie, som henvender sig til den brede målgruppe og den modne kvinde. Brandet er i dag efterspurgt i flere store Europæiske byer, da det skandinaviske look er blevet populært hos mange kvinder da det bære præg af kvalitet og stolthed.


Shop på FashionDeluxe.dk


Vil du have lækre designs til fornuftige penge, så hop ind på FashionDeluxe.dk, vi giver gratis levering ved fragt over 299 kr og hurtig levering inden for 1-2 almindelige hverdage. Husk vi har også har mange andre lækre brands, både på vores webshop og i vores fysiske butik. Fine brands som Mos Mosh, Neo Noir, Mads Nørgaard og Sofie Schnoor. Vi har lige fra Accessories, Sko, Støvler, iPhone Cover og et flot og stort udvalg af det hotteste modetøj som er populært lige nu -  så gå på opdagelse og forkæl dig selv. Tøv ikke med at tage kontakt til os, vi står klar til at hjælpe dig både i butikkerne og på FashionDeluxe.dk.